2777
2789

حال جسمی ت به کنار برای بارداری روحیه ی خوب مهمتره

خودت رو سرگرم کن 

انشالله به زودی باردار میشی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قلب بچه م تو دوماهگی وایساد بعدا فهمیدم شوهرم واریکوسل داشت و الان عمل کرده به نظرم ی کم صبر کن ببین آیا مشکلی بوده یا نه؟الان یکسال از سقطم گذشتو باردارنشدم شوهرم یکماهه عمل کرده برام دعا کنید دکتر گفته بود اگه عمل کنه احتمال بارداریت زیاده

میشه برای سلامتی نی نیم ی صلوات بفرستید ممنون🙌🙌

یعنی دنیا اومد و فوت شد یا تو. شکم فوت شد؟

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

منم نزدیک بود زمان زایمان دخترم از دست بدم چندبار صدای قلبش کم زیاد میشد اما دکتر بیشعورم میگف باید طبیعی بزایی خدا خیلی بهم رحم کرد دوباره یادم اونروز افتادم 

خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم  

شدنش که میشه ولی خودت نابود میشی عزیزم خدا بهت صبر بده عزیزم ولی حداقل۶ماه وقت بده ب بدنت تا خودشو ترمیم کنه 

زن عموی من ب فاصله ۱ماه از زایمانش حامله شد ولی نابود شد خیلی سخته 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
پس لطفا واسه زایمانت بشین تو خونه و خودت بچه رو بگیر تا دکترای خیرندیده دستشون به خونت آلوده نشه😐😐

😑😑😑اول ک با شما نبودم خانم محترم بعدم خیلیا رو همینکار میکنن میگن باید طبیعی بزان دیر سزارین میکنن یا بچه مدفوع میکنه یا قلبش وا میسه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😑😑😑اول ک با شما نبودم خانم محترم بعدم خیلیا رو همینکار میکنن میگن باید طبیعی بزان دیر سزارین میکن ...

بله خیلیا اینطورن واقعا

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه