الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم قلب بچه م تو دوماهگی وایساد بعدا فهمیدم شوهرم واریکوسل داشت و الان عمل کرده به نظرم ی کم صبر کن ببین آیا مشکلی بوده یا نه؟الان یکسال از سقطم گذشتو باردارنشدم شوهرم یکماهه عمل کرده برام دعا کنید دکتر گفته بود اگه عمل کنه احتمال بارداریت زیاده
منم نزدیک بود زمان زایمان دخترم از دست بدم چندبار صدای قلبش کم زیاد میشد اما دکتر بیشعورم میگف باید طبیعی بزایی خدا خیلی بهم رحم کرد دوباره یادم اونروز افتادم
خنده تلخ من از گریه غمنگیز تراست کارم از گریه گذشته به این میخندم
شدنش که میشه ولی خودت نابود میشی عزیزم خدا بهت صبر بده عزیزم ولی حداقل۶ماه وقت بده ب بدنت تا خودشو ترمیم کنه
زن عموی من ب فاصله ۱ماه از زایمانش حامله شد ولی نابود شد خیلی سخته
تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼