2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون وزلزله😕

294 بازدید | 18 پست

همسایه پایینیه ما یه پسربچه داره وقتی میپره یابدوبدومیکنه خونه ما کاملا میلرزه جوری که زلزله تهران اینجوری خونمونونلرزوند دیشب جوری پرید که من لباسامو پوشیدم دخترمم دور پتو پیچیدم داشتم فرار میکردم که یادم اومد شوهرمو جاگذاشتم 😕برگشتم عقب باهزاربدبختی بیدارش کردم گفتم زلزله اومده بدووو اونم پرید توحال توگوشیش لرزه نگارداره نگاه کرددید خبری نیست دوباره بچه پایینی پرید شوهرم گفت بابا پایینیان ترسوندی منو 😕😔

ودوباره الان چنان پرید من سرگیجه گرفتم بازم ترس برم داشت چیکار کنم من بااین بچه اخههه😒😒چندبارگفتیم فایده نداشته😔😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم جدیته؟

مگه خونتون با مقوا ساخته شده؟

واقهاا فکردی زلزله هست‌ لباس پوشیدی؟

یعنی پا پرش یه بچه طبقه پایین لوسترای خونه تو‌ در حد زل زله تکون خورد؟

به حق چیزای نشنیده

خانم جدیته؟ مگه خونتون با مقوا ساخته شده؟ واقهاا فکردی زلزله هست‌ لباس پوشیدی؟ یعنی پا پرش یه بچه ...

بخداااا مسکن مهریم عزیزم. من چندبارتوبارداریمم که زلزها زیاد بود تا دم درم رفتیم بخاطره دوییدنو پریدن این بچه زیر پامون میلرزه 

شوهرت بره بگه

بگه خانوم جان شبا حداقل بشینه بچه

ولی استارتر من خودم بچه دارم 10000 بار میگم ندو پاهات صدا نده نپر یادشون میره بچن شیطونن هزاریم بگی باز همونن

البته دختر من شر نیست اما بلاخره بچست مام طبقه 4 زیرمون یک خانوادست بندگان خدا

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بچه پایینی ما دخترهوگ وای زلزله س یا تو خونه جیغ میزنه یا مامانش صدای ضبطش بلنده یا تو پارکینگ جیغ ...

اره این بچه اینکارونمیکنه ولی بعضی وقتا خیلی شدید میپره بالا کاملا زیر پام میلرزه ترس میخورم