2777
2789

سلام عموی شوهرم سه ماه بود که سکته کردن و بیمارستان بودن، ساعت ده امروز خبر دادن که فوت شده و فردا تشییع جنازشه نمیدونم منی که تو عقدم واجبه تشییع جنازه رو برم یا نه...

بعد شوهرم کلا خیلی به فامیلاش وابستست الان خیلی حالش بده میدونم که برای مراسم خاک سپاری خیییلی گریه میکنه و خودشو میزنه ینی همه باید بیان زیر بغلاشو بگیرن...حالا نمیدونم باید چطور رفتار کنم تو این مراسمات، شوهرم رو چطور تسکین بدم؟

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو وکمک کن.اینجور وقتا ثوابت داره کمک کردن.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

سعی تشییع جنازه بری البته پدرو مادرتم برن خوبه

باید دلداریش بدی دیگه دستشو بگیر نزار خودشو بزنه اگه دیدی یکی دونفر آقا پیشش هستن شما یکم کنار وایسا دست به صورتشم نکش بخاطر جمعیت میگم

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

نمیخواد گریه کنی چون کسی که فوت کرد عموی شوهرتونه خیلی عادی برخورد کنید همراه شوهرتون باشین کلا نمیخواد کار خاصی کنی 

شوهرتون رو هم خانوادش مدیریت میکنند اگر حالش بد بشه خدای نکرده 

شما فقط خیلی ارایش نکن یه کم ملایم . اگر کسی هم اونجا مزه پروند یا خندید یا هر چی . شما اصلا نخند سنگین رفتار کن

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

خودشو میزنه؟؟؟اخه چرا این غیر عادیه تو هم حتما برو ساده و شیک اصلا هم به شوهرت گیر نده این بهترین کمک بهشه

•—»ღ.· ™`·ღزنــــــــدگـــــــیــــــــ ســــــــــختـــــــــهــــــــ امــــــــا امــــــــیــــــــدؤارمــــــــ بـــــــهــــــــ خاطـــــــــر دختـــــــــرمــــــــ ســــــــــرد نــــــــشــــــــــمــــــــღ.· ™`ღ«—•
وا معلومه که باید بری هیچی لباسای ساده بپوش به خودتم زیاد نرس به شوهرتم هی گیر نده مردا ایتجور و ...

بعضیا اینجورین دیگه 

یکی از خواهر زاده های دامادمون برای مراسم دامادمون مثل کولیا خودشو میزد و عربده میکشید دختر هم بود .درسته خیلی داغ سنگینی بود ولی حتی خواهر زاده هام مثل اون رفتار نمیکردن .دل همه با جیغاش کنده میشد

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

بنظرم شوهرتم نره اگه انقدر حالش بدميشه كه خودشو بزنه 😐

نه اونکه حتما میره الان شهرستانه فردا امتحان داره اما برا تشییع جنازه خودشو میرسونه

لطفا برای روح پدرم یه صلوات بفرستید🌱