2777
2789
عنوان

نماینده فروش شرکت پنبه ریز

5451 بازدید | 36 پست

سلام .من نماینده فروش شرکت پنبه ریز هستم ..محصولات ارایشی و بهداشتی و خوراکی داریم ..با برندهای دایلکس ،الیکس،بلیتا،لدورا،هلث نوشن ،دبلیو اند بی ،محصولا ت گیاهی و ارگانیک و تخصصی و درمان کننده هستن با کیفیت عالی .الان هفت ساله که این شرکت محصولاتشو بدون واسطه و به صورت خرید مستقیم از کارخونه به مشتری توسط نمایندگان فروش که درسراسر کشور هستن عرضه میکنه.مشتری میتونه هم از محصولات با کیفیت ایرانی و ایتالیایی استفاده کنه و هم با قیمت کارخونه خریدکنه ..با پست رایگان در سراسر کشور .هر کسی هم که تمایل به کار داره میتونه به من بگه .به نماینده های فروش از طرف شرکت پورسانت داده میشه .و همچنین تخفیف هم روی کالا بهشون داده میشه .برای خریدهای بالای ۱میلیونو دویست ۳۵ درصد ، زیر ۳۰۰ هزار تومن ده درصد تخفیف داده میشه .پاکسازی پوست هم انجام میدیم با محصولاتمون ..  ههرکسی تو هر شرایطی میتونه کار کنه مخصوصا  زنان خانه دار .فقط باید علاقه به فروشندگی داشته باشین .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

چونکه محصولاتش خیلی گرونه و تو این شرایط هرکسی زیربار خریدش نمیره.بعدم باید التماس این و اون بکنی بیان زیرمجموعه ت بشن

همشونم میگن ما فرشمون عالیه و داریم پولدار میشیم و این حرفا

استاتر اگه نمایندگی داشته باشی و محصول ازشون بخری وبعد محصولات فروش نره خود شرکت پس میگیره؟

نه پس نمیگیره .شما افراد رو مشاوره میکنی مثلا کسی ریزش مو داره بهش محصول رو پیشنهاد میدی .پول رو از مشتری میگیری و سفارش میزنی براش .تا محصول براش بفرستن .میتونی توخونه هم مقدار کمی داشته باشی برای مشتریانی که صبر ندارن 

چونکه محصولاتش خیلی گرونه و تو این شرایط هرکسی زیربار خریدش نمیره.بعدم باید التماس این و اون بکنی بی ...

نه قیمتشون نسبت به خیلی از برندهای خارجی توی بازار ارزونتره .مثلا کرم پودرش هم کلاژن سازه هم آبرسان هم spf۲۵ داره باقیمت ۲۰۰ هزار تومن ولی مثلا کرم پودر مک که خاصیت درمانی نداره فقط پوشانندگی میکنه ۳۰۰ الی ۴۰۰ هزار تومنه