2777
2789

خدای هرچندتا تاپیک این مدلی بوده رو تموم کردم حتی بعضیا رو بد از یه دوره که تموم کردم بازم خوندم بس که بامزه تعریف میکنید از عجیبیترین کارهاشون رفتارهاشون بازم اگه هست بگین بخندیم نصف شبی 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

بابام

وسط تلفن یهو جواب نمیده

😂😂

یه ساعت هی باباااااا بابااااا

میاد میگه جانم؟

میگم داشتم حرف میزدم یهو چی شد

میگه فلان کارو داشتم

قربونش برم خسته میشه😂

بابام صندلی مشخص داره

همه جا😂 مثللا رو‌مبل ، پشت میز غذا خوری حتی خونه خواهرم😂

بابام منو‌خواهرم‌ک‌اختلاف سنیه زیادی دازیم ولی شبیهیم هرکی بپرسه دو‌قلوعن میگه اره

مامانم تا دلت بخواد حضوری ببینتت حرف داره واسه گفتن اما تلفنی همش فرار میکنه 

داداشم موقع ورزش تلفن حرف میزنه

خیلی کاملیم 😂

خونه نامزدمم کنترل دست هزکی باشه اون هر موقع ک‌بخواد کانال تی وی رو‌عوض میکنه یعنی مهم نیست ۳ ساعت یه فیلمو نکاه کنی یه دفعه اون ‌ک‌زودتر کنترل و برداشته کانالو عوض میکنه

کنترل کلا براشو حکم مهر پادشاست😂

کولر هرکی کنترلشو زودتر برداره هر دما ک‌اپن بزاره هست تا بزاره زمین کنترلو

یادم تورو فراموش..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام وسط تلفن یهو جواب نمیده 😂😂 یه ساعت هی باباااااا بابااااا میاد میگه جانم؟ میگم داشتم ...

😂😂😂😂😂😂عزیزززم چه بامزه این 

بابات قصد تجدید فراش نداره؟ حس میکنم دارم عاشق میشم کم کم

😂😂

مامانم سر همه چی میتونه لبخند بزنه غیر این یه مورد

حتی فال حافظ یه اشارات ریزی داشت با فال و خافظم داشت دعوا میکرد😂😂

بابام تو‌ خونه اینجوریه ها

مثلا جراح فک‌و صورته👊🏼

لامصب دلم‌براش تنگ‌شد❤️❤️

یادم تورو فراموش..
😂😂😂😂😂😂عزیزززم چه بامزه این 

واقعاااا داری بهمون‌مثبت نگاه میکنیا😂 بیشتر عجیبیم

تازه همه هم ب این چیزا عادت داریم

این یه گوشه از چیزای عجیب خونمونه

یادم تورو فراموش..

ی بار مادرشوهرم بغد اینکه ما از خرید خارو بار برگشته بودیم گف تو خونه دخترم ک حاملست هیچی نیست هیچی ندارن بخورن دومادمون رفته برا مادرش کلی خرید کرده حالا دختر من حامله گشنه مونده دیگ پول ندارن برا خودشون بخرن

عاقا چند روز بعدش دعوت بودیم خونه همون خواهر شوهرم

غذاش ک ماهی کوبیده و جوجه انواع سالاد ژله ده مدل میوه منم در کابینتاشو باز کردم دیدم پر از خوراکی و تنقلات ب شوهرم گفتم کلی باهم خندیدیم ب این دروغ مامی جونش ک چ زود رو شد

واسه خودم خنده دار بود

توهم بخنننندددد

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
واقعاااا داری بهمون‌مثبت نگاه میکنیا😂 بیشتر عجیبیم تازه همه هم ب این چیزا عادت داریم این ...

منم تقریبا خانوادمون مثل شماست عاشقشونم 😂😘

مادر و پدرم بخصوص مادرم از دختر متنفره و عاشق پسراش و عروساشه و منو به چشم یه شی اضافی توی خونه مبینه. تمام پولا. خوشی ها،خنده ها،غذاهای خوب فقط مال پسرا و عروسا هستش 😒😒😒این عجیب ترین رفتار که توی کل عالم دیدم😔😔

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
ی بار مادرشوهرم بغد اینکه ما از خرید خارو بار برگشته بودیم گف تو خونه دخترم ک حاملست هیچی نیست هیچی ...

😂😂😂😂😂😂😂 اخه منظورش جی بوده عحباااا

رفت و آمد خانواده ی همسرم با فامیل دور عجیب ترین چیزیه که دیدم 

مثلا مادرشوهرم ، مادرزنای پسرخواهراشو میشناسه و حرف میزنه باهاشون 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مادر و پدرم بخصوص مادرم از دختر متنفره و عاشق پسراش و عروساشه و منو به چشم یه شی اضافی توی خونه مبین ...

😂😂😂عززززیزم مظمئن باش توهم براش عزیزی  و تو قبلش جا داری یه مادر هیجوقت بین اولادش فرق نمیذاره 

رفت و آمد خانواده ی همسرم با فامیل دور عجیب ترین چیزیه که دیدم  مثلا مادرشوهرم ، مادرزنای پسرخ ...

😂 چه حوصلللللله ای داره خداوکیل