2777
2789
عنوان

دوستان ناباب شوهر

118 بازدید | 7 پست

سلام 

شوهرم شغلش آزاده چند وقته با چندنفر میره سرکار میره که معتادن و نسبت به خانوادشون بی اهمیتن، از وقتی با اونا میره سرکار رفداراش عوض شده نمیدونم چیکار کنم همش خودشو با اونا مقایسه میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک کنم یه کم زیادی کله شقم 😕 چون خیلی از تاپیکا رو که میخونم راه حلم اینه که طرفو تحقیر کنم بعد از زندگیم بندازمش بیرون. داشتم فکر میکردم خوب شد مشاوره یا روانشناس نشدم. تنهایی آمار طلاق ایرانو دو برابر میکردم 😁😁😁

I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew

امشبم بحثمون شد میگه اره فلانی با زنش اینجوری حرف میزنه محلش نمیزاره منم گفتم تو همیشه خودتو با آدمای پایین تر از خودت مقایسه میکنی و اونارو الگوی خودت قرار میدی

اللهم عجل لولیک الفرج