2777
2789
عنوان

چطوری مچ شوهرمو بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 34594 بازدید | 31 پست
عزیزم به نظر من کلا بیخیالش شو . میدونم خیییییلی سخته ولی واقعا اینجوری که میگی بهتره پیگیرش نباشی چ ...

یعنی چی. ؟بدونیرشوهرت با یکی دیگه میخوابه. بعد میاد برا دس گرمی. تورم دس مالی میکنه بعد بگی اشکال نداره میرم تو تایپ گل پونه ک بفهمم خودم مهمم نع شوهرم !!!!! من درک میکنم تو کشور ایران. زن حتی اگه بدونه همسرش خیانت کرده بازم نمیتونه جداشه. اما خدایی این حرفیم ک تو میزنی درست نیست 

منم حاملم و ۴ ماهه ازداوج کردیم ولی تازه چند روزه کلا عوض شده از این رو به اون رو شده ولی نمیدونم واقعا داره بهم خیانت میکنه یا یه چیز دیگست  ولی بهش مشکوم مثلا شیفتش تا ساعت ۳ بعد از ظهره ولی ساعت ۸ میاد خونه و هروز میگه بار اومد کار داشتیم یا خیلی پرخاشگر شده وقتی از از سرکار میاد همش فیلم میبینع و میره دور ترین نقطه از من میخوابه بهشم میگم چرا رفتارت عوض شده الکی میگه خستم قبل بدون من خوابش نمیبرد ولی الان اصلا بهم نزدیک نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.