2777
2789
عنوان

هفته پنج بارداریم ولی جنین تشکیل نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 29 پست

اندازه ساک باید به بالای ۲۲ برسه تا جنین دیده بشه .هفته ۵ خیلی زوده.

من ۶ هفته و۴ روز رفتم جنین نبود دوهفته بعدش رفتم نرمال بود

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا.....اصلا حالم گرفته شد

اصلا خودتو ناراحت نكن تشكيل ميشه مثل ساعت قلب كوچولوش ميزنه ☺️

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
اندازه ساک باید به بالای ۲۲ برسه تا جنین دیده بشه .هفته ۵ خیلی زوده. من ۶ هفته و۴ روز رفتم جنین نبو ...

وااای خدارو شکر.فک کردم بارداریم پوچ.امیدمو از دست دادم

وااای خدارو شکر.فک کردم بارداریم پوچ.امیدمو از دست دادم

دکتر منگول زیاده .دکترت عوض کن اینجورمعلومه تااخر بارداری صدتا استرس دیگه بهت وارد میکنه.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

من واس لکه بینی رفتم دکتر گفت برو سنو واژینال ببینن خارج رحم نباشه من نرفتم هفته هشتم رفتم همچی نرمال بود هفته قبلی هم ان تی خداروشکر همچی خوب بود و صدای قلب کوچولوشو شنیدم 

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

UOTE=79909313]دکتر منگول زیاده .دکترت عوض کن اینجورمعلومه تااخر بارداری صدتا استرس دیگه بهت وارد میکنه.[/QUOTE]

شوهرم گفت دیگه نمیایم پیشش. یکم اذیتمم کرد واسه سونو هی میگفتم مثانم پره اذیتم.میگفت تازه اب خوردی برو بشین و خودش جدول حل میکرد

من واس لکه بینی رفتم دکتر گفت برو سنو واژینال ببینن خارج رحم نباشه من نرفتم هفته هشتم رفتم همچی نرما ...

خوب کردی عزیزم.منم اگه شوهرم اصرار نداشت به خانواده بگه منم نمی رفتم سونو الان میذاشتم چند هفته دیگه

خوب کردی عزیزم.منم اگه شوهرم اصرار نداشت به خانواده بگه منم نمی رفتم سونو الان میذاشتم چند هفته دیگه

منم خیلی استرس داشتم هم حالم بد بود هم استرس داشتم ک خارج رحم نباشه پوچ نباشه 

ان شالله نی نی جفتمون صحیح و سالم دنیا میاد عزیزم نگران نباش این روزا هم خاطره میشه 

واس سلامتیه نی نیم صلوات بفرست🤗البته حلالم کن ک ازت اینو میخام

من ارديبهشت با كلي بدبختي بعد از سه سال نازايي و عمل و دارو و ..... باردار شدم دقيقا روزي كه بايد پريود ميشدم فهميدم باردارم اما به هر دليلي نشد و توي خردادسقط شد 

ديگه قيد بچه رو زدم چون روح و روانم واقعا بهم ريخته بود توي تير كه پريود شدم رفتم سفر بيخيال بچه شدم هركي هم ميپرسيد بچه بعدي كي ان شاء الله شوهرم ميگفت نميخوايم تا چهار سال ديگه 

خلاصه تير من برگشتم و زندگي عادي رو شروع كردم تنها يكبار بدون جلوگيري چند روز مونده به پريودم توي مرداد نزديكي داشتيم هر روز ميرفتم باشگاه و ... تا اخراي مرداد شد پريود نشدم از اونجا كه حس دكتر رفتنم نداشتم روزي يك ليوان زعفران دم ميكردم ميخوردم كه پريود بشم باشگاه هم روزي ٣ ساعت ميرفتم موهامو رنگ كردم اوايل شهريور بايد يه ام آر اي ميدادم اونم دادم سرما خوردم كلي دارو مصرف كردم توشهريور حالم خيلي بد بود همش حالت تهوع داشتم به اجبار يكي از دوستام كه مجرد بود يه بي بي چك گرفتم و ساعت ١١ شب تست كردم سريع دوتا خط افتاد من موندم و يه دنيا  حيرت  و استرس كه بد بخت شدم اينم سقط ميشه با كارايي كه كردم اونهمه زعفرون ميخوردم هر روز  شوهرم گفت مباركه ولي حق نداري به كسي بگي بارداري چون مطمئنا سقط ميشه اوندفعه اونهمه مراقبت و دارو دكتر سقط شد اين چطور ميمونه 

فرداش رفتم دكتر سريع برام تيتر بتا داد تيترم بالاي بيست هزار بود گفت برو سونو رفتم سونو دقيقا مثل شما گفت ساك بارداري و كيسه زرده تشكيل شده ولي جنين روئيت نشد سن بارداري ٥ هفته و ٣ روز  گفت دو هفته بعد بيا براي پيگيري  

نگم كه توي اون دو هفته چه بر من گذشت هر روز تو نت دنبال سرچ كردن بودم استرس داشت منو ميكشت مخصوصا كه از فرداي سونو به مدت سه روز بعد از هر بار دستشويي كه ميرفتم لكه بيني داشتم اينقدر استرس داشتم كه بيشتر از ١١ روز نتونستم طاقت بيارم رفتم مجددا سونو خدا رو شكر جنين روئيت شد ضربان قلبشم شنيدم  الان هم منتظرم دخترم سه ماه ديگه بدنيا بياد شما هم نگران نباش همه چي به خوبي پيش ميره استرس طبيعيه و جزئي از بارداري ولي سعي كن زياد به خودت فشار نياري 

ایشالا که بچت سالم و سلامت بیاد بعلت عزیزم

مرسي ان شاء الله ني ني شما هم سالم و سلامته نگران نباش به همين زوديا مياي ميگي صداي طپش قلبشو شنيدي و اين زيباترين صدايي بوده كه تو عمرت شنيدي