2777
2789
عنوان

دردودل

450 بازدید | 59 پست

خيلي دلم گرفته  دوست دارم داداش  داشته باشم وقتايي  باشوهرم دعوام ميشه حس ميکنم هيچکسي ندارم ک دردمو بهش بگم مثل کوه پشت سرم باشه دوستم ندارم مامان و بابام خودشون هزارتا مشکل دارند ناراحت کنم،انشا...خداهرکسي ک داداش داره واسش نگه داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ندارم 😊ولی خدا نمیزاره آب تو دلم تکون بخوره ،،،همسرم هم از دست   داد و بیداد من  جرعت نداره کج بره خخخخخ با بابام خیلی کل کل داریم مثل دوتا پسر خخخخ هر وقت میرم خونه بابام  کم میاره میگه بیچاره شوهرت کاش بیاد ببرت😂😂😂😂😂

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊

منم داداش ندارم ولی یاد بگیریم تک و تنها از پس خودمون بر بیام.داداشم باشه نمی تونه مدام وقتت بزاره واسمون بلاخره اونم اول اخر مشکلات خودشو داشت...ب خودت و خدای خودت تکیه کن

منم ندارم.ما ۳تا خواهریم.ولی ب نظرم هر چیزی خوبش خوبه.از کجا ملوم اگه برادر داشتی مثله کوه پشتت وایمیستاد ؟ خدارو بخاطره داشته ها و نداشته هات شکر کن

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی