2777
2789

فقط یدونه داری یا بقیه ریز هستن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه ریزن زیر ۱۰

خوب مشکل نداره اجازه بده دکتر برات تجویز کن ولی با امپول میش راحت بزرگشون کرد نگران نباش بدون تجویز هم چیزی نخور

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خوب مشکل نداره اجازه بده دکتر برات تجویز کن ولی با امپول میش راحت بزرگشون کرد نگران نباش بدون تجویز ...

دکترم در دسترس نیست تا شنبه

الان دوتا کلومیفن خوردم به نظرت امیدی هست؟

السلام علی الحسین💖
دکترم در دسترس نیست تا شنبه الان دوتا کلومیفن خوردم به نظرت امیدی هست؟

نه گلم کلومفین دارویی هست که نباید نباید تو هیچ شرایطی دوزش بالا یا پایین بش این خطر ناک بهتر تا دکترت بیاد اروم باشی و دست نگه داری 

اگه اضافه وزن داری حتما کم کن،،،ورزش منظم برای سایز فولی عالیه،،،،عسل و سیاه دونه هم صبح به صبح بخور

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
نه گلم کلومفین دارویی هست که نباید نباید تو هیچ شرایطی دوزش بالا یا پایین بش این خطر ناک بهتر تا دکت ...

دیگه خوردم😢

پرکاری تیرویید داشتم دکتر گفت نمیخواد دارو بخوری ولی وقتی باردار شدی آزمایش بده

میتونه بخاطر اون باشه؟

السلام علی الحسین💖
دیگه خوردم😢 پرکاری تیرویید داشتم دکتر گفت نمیخواد دارو بخوری ولی وقتی باردار شدی آزمایش بده میتون ...

نه اصلا استرس نداشته باش دکتر خیلی راحت میتونه اندازشو بزرگ کنه