2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی ک زیپ بخاد ندوختم تا حالا ولی خب زیپ و دکمه فرقی ندارن وقتی دکمه ب عهده مشتریه زیپ هم هس دگه

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

توافقيه

من يه بار شلوار دادم بدوزن برام بهم گفت زيپ رو خودت بخر اگر دوست دارى كه خدايى نكرده بد بود من مديون نشم كه جنس بد گذاشتم برات

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
من نمیدونم لایه چسب هم مگه به عهده مشتری؟

بستگی ب قیمت داره عزیزم.اگه قیمت و کم بگیره از مشتری نمیصرفه لایه روازخودش بزنه

خدایا شکرت بابت سلامتی کنجدی ک تودلم دارم...☺😊

ما که هر سری خیاط می گرفت ولی در کل بیش تر توافقیه 

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
دلت خوش من خاستم کت بدوزم خیاط بجز زیپ و دکمه و فلان گفت لایه چسب حریر بگیر بیار

لایه چسب ک نه ولی لایه حریر ب عهده مشتریه و وصل کردنش هم نرخش جداس

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
من نمیدونم لایه چسب هم مگه به عهده مشتری؟

بعضی لباسا لایی جنس خوب میخواد و گزون ترن واسه همین شاید حق داشته... ولی لباس معمولی با لایی معمولی ک زیاد لایی توش کار نشده خب دستمزد لایی نمیخواد

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖