2777
2789
عنوان

من روانیم؟؟

288 بازدید | 39 پست

با همسرم دعوام شد دیگه از این همه فشار مالی و‌روحی خسته شدم خصوصا اینکه کارش شراکتیه با داداشاش اما زحماتش بیشتر از بقیه

دیگه امشب زدم سیم اخر گفتم یا جدا میشم ازت 

یا کارت از برادرات جدا کن گفت نمیتونم باردارم تپش قلب گرفتم اومدم خونه مادرم تا اروم شم فشار عصبی روم بود خیلیییی

زورم از این میاد که یه بیمه نداره من هزینه های پزشکیم ازاده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که روانیم ..انقرزدم ازسروصورتم که کلا کبوده بیرونم نمیتونم برم

ایوای چرااااااا

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

عزیزم نینی تو شکمت گناه داره تو استرس داشته باشی اونم اذیت میشه با جنگو دعوا هیچ مشکلی حل نمیشه آروم آروم باهاش حرف بزن نه یهو بزن سیم آخر تو الان یه فرشته کوچولو رو داری حمل میکنی باید به اعصابت مسلط باشی

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

خب اون هزینه هاتو میده چکار داری که بیمه ای یا نه ؟ رور اول ازدواج نمیدونسیتی با برادراش کار میکنه الان یادت اومده ؟؟ الان با این اوضاع اقتصادی چطور انتظار داری شغلشو جدا کنه . حساسیت دوران بارداری هم روتون هست ولی تو رو خداا تا مطمین نشدین بچه نیارین نیارین نیارین . طفلک بچه گناه داره .بعدش هم چرا رفتی خونه ی مامانت اون طفلکو میترسونی 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم