2777
2789
عنوان

اختلاف فرهنگی با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 22 پست
واسه من خیلییییی زیاده  اونا ترک ما فارس  اصلااا دنیامونم و طرز فکرمون .  حتی ب چی ...

منم همینجوریم شوهرم کرمانشاهیه

خیلی بعضی کاراشون اذیتم میکرد 

احساس میکنم الان بخاطر همین اختلاف فرهنگیمونه که خیلی از مشکلای دیگه ام برامون بوجود اومده 😞😞

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

خیلی حتی اختلاف مذهبم داریم ولی مشکلی نداریم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حتی اختلاف مذهبم داریم ولی مشکلی نداریم

آخه نمیشه که مشکلی نداشته باشید

چجوری مشکل ندارید؟

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
منم همینجوریم شوهرم کرمانشاهیه خیلی بعضی کاراشون اذیتم میکرد  احساس میکنم الان بخاطر همین اخت ...

ما ک نزدیک چهار ساله بخاطر مشکلات مالی عقدیم 

البته یادم نمیاد آخرین بار کی خونه همسرم بودم 

فک کنم عید نوروز بود

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
آخه نمیشه که مشکلی نداشته باشید چجوری مشکل ندارید؟

تفاهم واحترام هیچ کدوم کاری به اعتقادات و رسوم هم نداریم به هم کمک هم میکنیم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ما ک نزدیک چهار ساله بخاطر مشکلات مالی عقدیم  البته یادم نمیاد آخرین بار کی خونه همسرم بودم&nb ...

چهار سال خیلیه واقعا

خیلی مثل همیم خداروشکر...هر دو از یه شهریم و فرهنگ و آداب و رسوم و غذا هامون مشترکه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"