هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
واسه من خیلییییی زیاده اونا ترک ما فارس اصلااا دنیامونم و طرز فکرمون . حتی ب چی ...
منم همینجوریم شوهرم کرمانشاهیه
خیلی بعضی کاراشون اذیتم میکرد
احساس میکنم الان بخاطر همین اختلاف فرهنگیمونه که خیلی از مشکلای دیگه ام برامون بوجود اومده 😞😞
هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
ما ک نزدیک چهار ساله بخاطر مشکلات مالی عقدیم البته یادم نمیاد آخرین بار کی خونه همسرم بودم&nb ...
چهار سال خیلیه واقعا
خیلی مثل همیم خداروشکر...هر دو از یه شهریم و فرهنگ و آداب و رسوم و غذا هامون مشترکه
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"