2777
2789
عنوان

سوپ جو خوشمزه رو چطوری بپزم

228 بازدید | 20 پست

سلام چند تا سوال.

شما توی سوپتون چی میریزد خوشمزه شه؟

از چه نوع جو استفاده می کنید؟

مرغ رو ریش ریش میکنید با چنگال یا اینکه رنده میکنید؟

فلفل دلمه هم میریزید 

و اینکه هویج چقدر باید تفت داده بشه؟

من هيچي رو تفت نميدم، وقتي آب مرغ غليظ و خوشمزه آماده شد، هويج رنده و سبزي سوپ و بلغور جو رو ميريزم به اضافه رب، همه با هم زمان طولاني جا ميفتن، گاهي يه كوچولو برنج نيم دونه هم ميريزم، اگه با جو سالم بخوام هم كه از قبل جو رو ميپزم و با همين دستور ادامه ميدم، مرغش رو معمولا ريش ريش ميكنم، ولي ترجيح خودم اينه كه مرغش رو كلا در بيارم، همه عاشق سوپم هستن😂 راستي گاهي هم عصاره البت براي غلطت بيشتر اصافه ميكنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغ رو با پياز وفلفل وزردچوبه سرخ ميكنم بعد با جو درسته ميزارم بپزه خوب كه پخت هويج نگيني يا رنده شده ميريزم همراه رب ونمك 

بعدا ز نيم ساعت جعفري خورد شده روميريزم

البته من ترجيح ميدم جعفري خيلي نپزه

محتاج دعام🙏

جو و هویج و مرغ و رب و جعفری ادویه 

جو هم جدا بپز 

مرغ و هویج و پیاز و باهم بپز 

مرغش کم باشه خیلیم ریز بشه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

من هویج و رنده نمیکنم نگینی میکنم بنظرم خوشگل تره😬

ی سوپ معمولی 

جو میپذم بعد مرغ میذارم داخلش اگه برا مهمونی باشه ریش ریش میکنم اگه برا خودمون باشه چون همسرم عاشق بال مرغه همینجوری میذارم داخلش(خودم گوشت اینا ندوست کلا) بعدم رب و اینا اضافه میکنم 

بعد هم ک پخت هویج و سیب زمینی نگینی اضافه میکنم بهش و یه ربع اخرم سبزی اگه رشته اضافه کنم سه دقیقه اخر حدودا اضافه میکنم ک خمیر نشه😬

(یکم فلفل بریز تند تر شه عالی میشه)

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰