2777
2789

چرا من انقد خانواده شوهرم برام مهمن؟هیچوقت فکرنمیکردم انقد مهم بشن برام مثلا اگه ب جاریم محبت کنن من حسودیم میشه آخه هیچ محبتی ب ما نکردن اما تمام محبت و توجهشوم ب جاریمه و بیشتر شوهرش اما ما از اول تا آخر خودمون بودیم مخارج و سختیا و همه چی خودمون بودیم بر سر همه اینا خیلی زخممون زدن حتی جلو همعروسم از خونه انداختنمون بیرون بعد وقتی قطع رابطه کردم اومدن گریه و جیغ و داد که باباش یه چیزی گفته ب پسرش تو چته قهری کردی  آخرشم خودمون رفتیم آشتی همش پیش مردم میگفتن پسرمونو جدا کرد ازمون

گمونم شما آدم مهرطلبی باشی.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چشماتو ببند نفس عمیق بکش و بگو گورباباشون😁😁😁😁فقط احترام بذار نمیگم هودتا بکش براشون.شوهرتو ازعشق سیراب کن اصلا شکایت نکن .اگه میبینی اذیت میکنن توکم محلی کن همه جاباشوهرت برو 

هیچی  

چرا ناراحت میشی  عزیزم 

تو خانواده خودمون هم تبعیض میزارن پدرو مادرها بین بچه هاشون اینکه دیگه خانواده شوهر 

نباید برات مهم باشن دوست داشتن که زوری نیست 

یکی از ادم خوشش میاد یکی نمیاد تو نباید خودت رو ناراحت کنی

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

ای خواهر،تو هم مث منی،دوست داری با همه دوست باشی و محبت ببینی،هر چی میکشیم از دل ساده مونه،من اوایل خیلی بدتر از تو بودم،ولی الان به لطف قوم الظالمین با همه اطرافیانم سنگدل شدم

اماشکرخداالان برام مهم نیستن چون بارهاپیش من گفتن دخترهزاربرابربهترازعروسه این محبت به جاری هم چون دوره وشوهرش رودوس دارن نشونش میدم منکه زدن به طبل بی عاری ای حال میده 

به معنای کلمه برات مهم نباشن فقط همین

البته اگر رو اعصابتن

ببین خانواده همسر من اصلا جرات نداشتن رو اعصابم راه برن 

الان تو بارداریم یکم دارن کرم میریزن (بد موقعی انتخاب کردن متاسفانه چون من الان حوصله خودمم ندارم) منم اصلا برام مهم نیست توجه نمیکنم به کاراشون

البته در ظاهر

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

استارتر جان

تنها راه حل شما اینه:

اعتماد به نفست رو ببری بالا

برای خودت زندگی کنی نه دیگران

توقعی از خانوادش نداشته باشی ( اینکه میگم یعنی هیچی ها ببین پدر شوهر من داره ولی توی بدترین شرایط که ما نیازمند بودیم یه هزاری نداد و نمیده مام عادت کردیم واسه ارامش خودت میگم )

از اینکه با جاریت قاطی میشن خوشحال باش بهتر دخالت و حضورشون تو زندگی تو کمتر میشه من همیشه ترجبح میدم در حاشیه باشم کسی هم دوستم نداشته باشه تو مرکز توجه بودن رو تجربه کردم فقط و فقط توقعات و دخالتها بیشتر شد برام

و نکته اخر توی نت در مورد شخصیت مهرطلب سرچ کن و سعی کن مهر طلب نباشی

خدایا مرسی که هستی