2777
2789
عنوان

کو کو سبزی

77 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها .من کوکو سبزی که درست میکنم وقتی مایع اش رو داخل ماهیتابه می ریزم همه تخم مرغها ته نشین میشن .هم برگردوندنش سخت میشه  .با اینکه چهار قسمت  میکنم شکلش  به هم میریزد و میشکنه هم  زیاد خوشمزه نمیشه.😥😥😥

تومایع اش بعدتخم مرغ اردبریزی قاشق بازنشه

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میزان سبزی خرد کرده نسبت به تخم مرغ رو میدونی .چقدر سبزی چقدر تخم مرغ

مثلا ما دو نفریم

سبزی کوکو نصف نایلون فریزر

با سه تا تخم مرغ 

دوقاشق ارد

اندازه نخود جوش شیرین 

مایتابه کوچیک که ماده کلفت بشه

زیرشم کم کم بالا سرش باید وایسی

یه سوال الان بیشتر مراقب شکلشی یا طعمش

شکلش .مشکلم اینه که می ریزم ماهیتابه تخم مرغهامیرن ته.بخ خاطر همین سبزی ها بالایی بدون تخم مرغ میمونن و موقع برگردوندن خرد میشن.هر کارم میکنم باز این اتفاق می افته.