2777
2789

سلام خانوما

تو بارداری دکتر فقط با معاینه متوجه میشه عفونت داریم یا نه؟ معاینه خطر ناک نیست؟ 

من هفته بیستم ترشح دارم بو و خارش و سوزش نداره اما گاهی زرده بیشتر سفید

حالا نگران عفونتم و معاینه کردن

جفتم پایینه

بدون معاینه دارو نمیدن؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

آخه ممکنه اصلا عفونت نباشه.... واسه همین دارو نمیدن! 

معاینه میکنن اما بدون دستگاه، یه کوچولو با دستش باز میکنه میبینه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

معاینه ش مثل قبل بارداری نیست

همون دهانه رو چک میکنه

دارو میده

من خیلی برام پیش اومده جای نگرانی نیست

ولی اگر نری پیش دکتر ادامه عفونت خطرناکه

خدایا مرسی که هستی 
منم عفونت دارم هفته 22ام ی بار دارو داد گفت تا 5شب بزار گذاشتم چند روز خوب بودم‌ باز شروع شده سوزش ...

این که سبز رنگه غیر عادیه ب دکترت حتما بگو

ماهد پسر قشنگ مامان دوستت دارم
آخه ممکنه اصلا عفونت نباشه.... واسه همین دارو نمیدن!  معاینه میکنن اما بدون دستگاه، یه کوچولو ...

همش نگرانم بعد معاینه چیزی نشه و دک بینی چیزی پیدا نکنم

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار

ترشح باید چجوری باشه؟

ببخشید راحت میگم بدتون نیاد من ترشحم سفیده رو لباس زیرم ک میمونه خشک میشه زرد میشه اینم عفونته؟

اینبار ب دکترم حتمامیگم 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
من عفونت ادرار داشتم .آزمایش کشت ادرارم مثبت شد بیمارستان بستریم کردن خیلی خطرناکه

علایمی داشتین؟ من یه روزا ادرارم زرد تیرس و دسشویی هم زیاد میرم ابم زیاد میخورم اما سوزش و خارش ندارم

نمیدونم حالا ترشح واسه چیه