2777
2789
عنوان

مشاور کودک داریم؟؟

164 بازدید | 12 پست

دوستان کسی مشاوره کودک هست و یا جایی رو رایگان میشناسه ؟؟؟

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ، در چه مورد؟  بحث کودک خیلی گستردست

خیلی بچم تو خواب اذیت میکنه .... شبا چند بارگریه میکنه میرم سمتش بدتر جیغ میزنه و مدام بهانه میگیره ... روزام گریه میکنه تا یه کاری میگم انجام نده 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

من مشاور کودکم باید حضوری بری مصاحبه ببینیم علت ترس شبانه بچه چیست

به جایی که بگی این کار را نکن از رفتار مناسب و مخالف اون رفتار استفاده کن مثلا به جایی که بگی چاقو را برندار بهش بگو عروسک بردار یا مدادت را بردار از فعل منفی زیاد استفاده نکن

من مشاور کودکم باید حضوری بری مصاحبه ببینیم علت ترس شبانه بچه چیست به جایی که بگی این کار را نکن از ...

من پدرش دیگه بریدم متاسفانه دیگه ازش خسته شدم ... از اول بدغلق بود و حرف حرف خودشه ... برای پوشک تعویض کردن مقاومت میکنه ... وقتی خوابش میاد به هیچ صراطی مستقیم نیست ... شاید یضرب دو ساعت گریه میکنه ... تو خواب هرشب عکس العمل نشون میده در حالی که من باهاش بدتا نمیکنم .... 

حتما یه مشاور کودک برو من بوشهر هستم. شما کجایی؟

تهران میشه بیاین خصوصی و کمکم کنید

من رشته م روانشناسیه ولی خب حرفه ای کار نکردم عزیزم!

الهی بگردم میفهمم بچه اگ بد خو باشه خیلی سخته   

پسرمنم چند وقته خیلی گریه میکنه شبا مخصوصا ،برای خاب مقاومت میکنه

با اینکه خابش میاد :/

الانم داشت گریه میکرد

این خانوم درست میگن مشاوره بری خیلی بهتره،از تمام زوایا بررسیش میکنن

دل‌خوش‌به‌جمع‌کردن‌یک‌مشت‌آرزو؛این‌شادی‌حقیر!همین‌است‌زندگی...
من رشته م روانشناسیه ولی خب حرفه ای کار نکردم عزیزم! الهی بگردم میفهمم بچه اگ بد خو باشه خیلی سخته ...

بچه نوزاد دارم نمیرسم برم هزینه هام خیلی بالاست ... اره خیلی سخته واقعا در موندم از زندگی سیر شدم ... بهش هرچی میگم مقاومت میکنه خوابش میاد ولی حاضر دو ساعت گریه کنه که من برم پیشش بخوابونمش نوزادم از اون ور گریه میکنه ... هیچی دیگه دیونه شدم رفت 

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک کارشون بینظیره و هزینه مشاوره ایشون هم مثل بعضی ها نجومی نیست ،  ایشون استاد دانشگاه هم هستند و مدرس کارگاه های روانشناسی دانشگاه علامه 

کلینیک بهارنو سر شهرآرا

۸۸۲۶۷۰۴۰

۸۸۲۶۷۰۶۸

۰۹۱۲۸۳۹۸۵۸۸ هم شماره خانم دکتر هست اگه بتونین با خودشون هماهنگ کنید شاید زودتر بتونین وقت بگیرید

اغلب وقتشون برا یک ماه دیگه هست 

ممنون

دکتر مهسا ساداتی متخصص روانشناسی کودک کارشون بینظیره و هزینه مشاوره ایشون هم مثل بعضی ها نجومی نیست ...

ممنون  از شما ... خدا خیرتون بده...