2777
2789
عنوان

شوهر جان دیوونه کردع دیگه منو 😖😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 28 پست
من به شوهرم اصلاشک ندارم خداروشکرامایه مرض دارم حتی بایدگوشیشوچک کنم بخوابم اگه من جای توبودم وقتی د ...

منم اوایل همین کارو میکردم ولی پر رو تر از این حرفاش

یکی میگفت نشستم یه مدت با شوهرم نگا کردم فیلما رو بعد از چندوقت بهش گفتم خیلی دوستت دارم اما دست خود ...

اینو بارها بهش گفتم. گفتم کهتو دوس داری من همچین چیزایی ببینم ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگفت نشستم یه مدت با شوهرم نگا کردم فیلما رو بعد از چندوقت بهش گفتم خیلی دوستت دارم اما دست خود ...

بعد میگه من فکر میکنم توهم نگا میکنی ولی به من نمیگی...

حالا من بخاطر بوی خونمون ، مجبور شدم بیام خونه مامانم ، اونم همش میگه باید برم خونه ، خونه رو نباید تنها ول کرد و هردفعه که رفته ازین دسته گلا اب داده... حالا الانم داره میره خونه امشب😭😭😭

فکر خوبیه... ایندفعه ایشاللله

من یبار دوست بودیم نگفته رفتم خونشون به زن داییم گفتم ...کجاست گف اتاقش رفتم دیدم نگامیکنه گوشیوکشیدم ازدستش کوبیدم دیوار تفم کردم اومدم خونمون 😁😁😁😁دیگه نگانمیکنه اسمشم میادجیغ میزنه😅😅😅😅😅

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫
من یبار دوست بودیم نگفته رفتم خونشون به زن داییم گفتم ...کجاست گف اتاقش رفتم دیدم نگامیکنه گوشیوکشید ...

دمت گرم ، شوهر من خیلی پررو تر از این حرفاس... میدونم قشقرقی راه میندازه

عزیزم ازخدامیخوام شوهرتوسربه راه کنه کاش ازاول ازت حساب میبرد

کلا یه جوریه که فکر میکنه همیشه حق بل خودشه... خیلی برا این موضوعش دعا کردم ، ختم برداشتم ، نذر و نیاز کردم ، ولی خب اثر نداش