2777
2789

بچه ها شما تاحالا تو گوشی شوهرتون عکس و فیلم ناجور پیدا کردین؟ 

عکس العملتون چی بوده؟

من از اول ازدواجمون هردفعه رفتم تو گوشیش ، ازین چیزا دیدم... هر دفعه هم باهاش حرف زدم و گفته دیگه نگا نمیکنم و خودشو توجیه کرده که بخاطر کنجکاوی و ... بوده ولی بازم دفعه بعد گوشیش پر از این چیزاس....

مثلا شوهر من عینکیه... اونروز داشت تو اینستگ.رام دور میزد ، تا من اومدم گوشیشو پشت به من چرخوند اما از تو شیشه عینکش عکسا معلوم میشد ، بعدشم که گفتم بیا با هم تو نت بگردیم ، دیدم که از تو اینستا اومد بیرون و بعدشم به من گفت که اصن چند دیقه اس که گوشیم صفحه سیاه اومده و هنگ کرده...

قبلا خیلی بهش گیر نمیدادم اما الان که حامله ام ، رو این موضوع خیلی حساس تر شدم.... کمکم کنین دارم دیوونه میشم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به نظر من هر چی حساس تر باشی بدتره  یه مدت بیخیال این مسئله شو

خیلی وقت بود بیخیال بودم ، حتی با اینکه میدیدم مثلا جلو من داره یکی دیگه رو دید میزنه ... اما الان دیگه خسته شدم خداییش... دو سال و نیمه که به هر طریقی باهاش حرف زدم ، گریه ، دعوا ، منطقی ، شوخی... ولی بازم همون اش و همون کاسه

من به شوهرم اصلاشک ندارم خداروشکرامایه مرض دارم حتی بایدگوشیشوچک کنم بخوابم اگه من جای توبودم وقتی دیدم توگالریش پرفیلمه پاک میکنم به همین سادگی اینم بگم به روش اصلانمیارم

یکی میگفت نشستم یه مدت با شوهرم نگا کردم فیلما رو بعد از چندوقت بهش گفتم خیلی دوستت دارم اما دست خودم نیست دارم دچار مقایسه میشم اون مردا رو با تو مقایسه میکنم وقتی رابطه داریم اونا با اندامشون یادم میاد خیلی لذت نمیبرم از بودن با تو میگفت با ناراحتی بهش گفتم شوهرمم گفت اره حق با توعه دیگه نباید ببینیم بعدم همه فیلماشو پاک کرد و گذاشت کنار