2777
2789
عنوان

دکترزنان

188 بازدید | 19 پست

کسی پیش دکترزنانی میره ک دونفر دونفر بفرسته داخل؟من میخام اقدام کنم برای بارداری وتحقیق کردم برا دکترزنان یه دکترپیداکردم ک خیلیا تعریف کردن وکارشوتاییدکردن ولی مریضارودونفردونفرمیفرسته تو.حالادودل شدم ک برم پیش همین اشکال نداره یابرم سراغ ی دکتردیگه نظزشماچیه؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

خوب اشکالش چیه؟ دکتر منم خیلی دکتر خوبی بود ولی همینجوری بود ، شما هم اگه میبینی دکترت خوبه شک نکن اصلا این مسأله چیز مهمی نیست

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دکترم دکتر معروفیه عالــیه خدایی ولی دو نفر دو نفر میفرسته داخل از بس سرش شلوغه

اینم همینجوره خیلی معروفه دومین دکترزنان معروف اینجاس اولیش یه دکترآقاس ک خیلی همه تعریف میکنن ولی من دوس ندارم دکترمرد تودکترای خانوم این حرف اولومیزنه وسرش خیلی شلوغه.من میگم مثلا ادم معضب نمیشه با یکی دیگه بره داخل مثلا مشکلی داش بخوادبگه واینا؟

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
کدوم شهری..ما اسلامشهریم اینجوریه..دوتا دوتا که خوبه..اینجا چهارتا چهارتا میرن..

منم استان سمنانم

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              

من اصلا نمیفهمم چرا بعضی دکترا اینجورین.

من که تا حالا ندیدم چون همیشه مطب خصوصی میرم هم دکتر مرد رفتم هم خانوم ولی اینجور موردی فقط تو و درمانگاه دولتی دیدم.

ولی به نظرم خیلی کار زشتیه.یعنی یه انسان که داره هزینه میکنه و میره دکتر اینقدر ارزش نداره که دکتر بخواد کامل و درست براش وقت بزاره؟

من هرگز پیش همچین پزشکی نخواهم رفت

ذهن انسان ابله مثل مردمک چشم میمونه، هر چقدر بیشتر نور بتابونی تنگ تر میشه.
خوب اشکالش چیه؟ دکتر منم خیلی دکتر خوبی بود ولی همینجوری بود ، شما هم اگه میبینی دکترت خوبه شک نکن ا ...

میگم مثلا آدم معضب نمیشه ک یکی دیگم باشه تواتاق🙈

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
من اصلا نمیفهمم چرا بعضی دکترا اینجورین. من که تا حالا ندیدم چون همیشه مطب خصوصی میرم هم دکتر مرد ر ...

خب اینجاک من میخام برمم مطب خصوصیه ولی واقعا منم درک نمیکنم مخصوصا دکترزنان چراباید چندنفره بفرسته😑

خدایا مرسی🙏❤🙏                                                              
خب اینجاک من میخام برمم مطب خصوصیه ولی واقعا منم درک نمیکنم مخصوصا دکترزنان چراباید چندنفره بفرسته😑

منم تو مطب خصوصي مي رفتم اينجوري بود ودكترمو عوض كردم وبلدهم تو مطب ايشون مرد هستن وسن بالا وماهر اصلا چندتا چندتا ويزيت نميكنن تك تك ميبينن وبا آرامش

چی بگم والا. مطب خصوصی و اینجوری؟

🙄

ذهن انسان ابله مثل مردمک چشم میمونه، هر چقدر بیشتر نور بتابونی تنگ تر میشه.

سلام به همه من 35 سالمه و 9 سال هست که ازدواج کردم . بچه نداریم . هر دومون نظرمون این بوده که با شرایط موجود مملکت و سختی روزگار بچه نیاریم بهتره . حالا برای اولین بار ناخواسته حامله شدم . دیروز تا حالا خیلی گریه کردم . دیشب هم که با شوهرم مشورت کردم گفت مه برو از بین ببرش . میگه ما اصلا بچه نمی خواهیم . جلو همه نو ع پیشرفتمون رو می گیره . بهش گفتم بعدا اگه بخواهی شاید من دیگه نتونم بچه بیارم گفت مهم نیست . ما و نفر می خواهیم بهمون خوش بگذره و به آرزوهامون برسیم . البته اینو راست میگه چون تا حالا که از خودمون کلی گذشتیم تا به اینجا رسیدیم . لطفا همه نظر بدن