2777
2789
عنوان

تب بعد واکسن دوماهگی نوزاد

15336 بازدید | 7 پست

دوشنبه واکسن دوماهگی پسرم رو زدیم.از شبش تب کرد.تب سنج دیجیتالی زیربغلش میذاشتم بیشترین دمایی که تا دیروز 8 شب نشون داد 37.9 بود.هر 4 ساعتم بهش استامینوفن دادم.بعدش دیشب 8 شب 37.4 بود بهش 6 ساعت بعد استامینوفن دادم تا دوساعت پیش چک کردم دمای بدنش 36.5 اینا بود دیگه بهش ندادم تب بر.الان حس کردم یکم پاهاش داغه تب سنج گذاشتم 37 بود.باز بهش استامینوفن بدم یا این دما عادیه؟خیلی میترسم از تب.الانم شیرخورد خوابید میترسم بره بالاتر .قطره هم که زهرماره تو بیداری نمیخوره چه برسه به خواب 

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

نه نمیخواد  طبیعیه یکم تب خیلی نباید داغ باشه ۳۷خوبع بالای ۳۸خوب نیس نگران نباش 

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
نه نمیخواد  طبیعیه یکم تب خیلی نباید داغ باشه ۳۷خوبع بالای ۳۸خوب نیس نگران نباش

بازم چک میکنم یکم دیگه.اگه بالاتر رفت چی؟دیگه ندم بهش تب بر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم چک میکنم یکم دیگه.اگه بالاتر رفت چی؟دیگه ندم بهش تب بر؟

کی بهش استامنیوفن دادی؟زیاد نگران نباش با دستتم که چک کنی متوجه میشی که تبش پایینه یا خیلی بالا واکسنا تب کردنشون طبیعیه یعنی بدنشون نسبت به اون بیماریا واکنش نشون داده دوباره چک کن اگه ۳۷بود نده اگه بالای ۳۸بود دستو پاشو با یه پارچه نم دار که خیلیی سرد نباشه بکش زیاد دارو نده همون ۴ساعت یه بار دیدی خیلی تب نداره ۶ساعت یه بار کن

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

میدونی که دمای زیر بغلو باید ۰/۵تا اضافه کنی تا دقیقتر باشه.؟اگه۳۷نشون بده یعنی ۳۷/۵هست. تب از۳۸حساب میشه اما حواست بهش باشه.اگه دیدی بالاتر میره خداایی نکرده بهش قطره بده

ونترسیم ازمرگ،مرگ پایان کبوتر نیست
کی بهش استامنیوفن دادی؟زیاد نگران نباش با دستتم که چک کنی متوجه میشی که تبش پایینه یا خیلی بالا واکس ...

دیشب 8 شب دادم اخرین بار.تا همین الان که پست بزارم همش زیر 37 بود.فک کردم دیگه قطع شده تبش بالا نمیره.با دستم حس میکنم پاهاش و دستاش داغ بود یکم .اخه پسر من رفلاکس داره همیشه دست و پاهاش یخ بود.اما الان داغ بود یکم حتی

میدونی که دمای زیر بغلو باید ۰/۵تا اضافه کنی تا دقیقتر باشه.؟اگه۳۷نشون بده یعنی ۳۷/۵هست. تب از۳۸حساب ...

والا نمیدونم.دیجیتالیه تب سنج.پس چرا بعصیا میگن دیجیتالیا بالاترم نشون میده؟

عزيزم ديجيتالي يك درجه كمتر نشون ميده و دماي زير بغل نبايد بيشتر از ٣٧/٥ باشه كه يعني با ديجيتالي نبايد بالاتر از ٣٦/٥ باشه به نظرم استا بده بهش فردا هم ببرش دكتر اگر دما پايين نيومد

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️