2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم توی این مسائل با من حیا داشت . خدا بیامرزه حیاشو 😁  خودت باید شروع کنی مثلا توی راب ...

منم با کنایه حرف میزنم ولی مستقیم نه،خودش میگه خوشم نمیاد اینجوری حرف نزن

خسته باشه بهش میگم نه تو امشب به درد من نمیخوری😂

بعد اخر شب چیزی پیش بیاد میگه به دردت خوردم؟

ولی واضح نه اخم میکنه حرف نمیزنه

خدایا شکرت هزاربار
مثلااین 1عدد لوسه😂😂

اینکه ازچشماش شرارت میباره😂😂😂

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

شوهر من به بچه اولم خیلی حسودی میکرد و باور نکردنی بود همه متوجه میشدن میگفت چرا اونو بوس میکنی منو بوس نمیکنی و کلی مسخره بازی اونجا بود که فهمیدم من دو تا بچه دارم بچه دومم اومد سه تا شدن نگاه به هیکلشون نکنید اینا خیلی بچه هستن و تشنه توجه

بگو

مثلا ب شوهراتون تلقین کنین ک به شما ارامش میدن

سر درد داری برو بغلش بگو سرمو بمال خوب بشم 

من وقتای پریودی شبا چند بار بیدارش میکنم ک دلم درد میکنه اینقدرم طاقت فرسا نیست دردم ولی بیدارش میکنم شکممو بماله و بهش میگم دستاش حالمو خوب میکنه

دیگه اینکه ی وقتایی نگاتونو هی ازش بدزدین انگار خجالت میکشین مردا اینقد از این خجالتو حیا خوششون میاد

البته ن توی رابطه..توی رابطه هم ی وقتایی دیش قدم بشین بفهمن لذت میبرین اون موقع اول ب فکر شمان

برای پیش قدم شدنم راه های زیادی هست

اگه میخواین غیر مستقیم باشه خستگیو بهونه کنین ی ظرف روغن زیتون بدین دستش بگین کمرتونو ماساژ بده بعد هی بگین ی ذره پایین تر درد میکنه  تا برسین ب چیزی ک میخواین

یا لباس ی ذره جذب و بدن نما بپوشین مثلا یقه لباس بازه بیا جلوش بشین باهاش حرف بزن سیب زمینی رنده کن تند رنده کن ولی باهاشم حرف بزن ک بهت توجه کنه و ببینه تکون خوردن بدنتو

ی شبایی ب بهونه گرمی هوا جلوش لباساتونو در بیارین بخوابین

اینا غیر مستقیم بود مستقیمم ک بلدین

مثلا ب شوهراتون تلقین کنین ک به شما ارامش میدن سر درد داری برو بغلش بگو سرمو بمال خوب بشم  من ...

بعد اون سیب زمینی رو چیکار کنیم ؟ اینطوری باشه که هر شب باید یدونه سیب زمینی رنده کنم 😁

😁😁😁بیاین اینجا
مثلا ب شوهراتون تلقین کنین ک به شما ارامش میدن سر درد داری برو بغلش بگو سرمو بمال خوب بشم  من ...

من مستقیم رو خوب بلدم 😁 مثلا دستمو میزارم اونجاش و میگم من می خوام بعد مثه بچه ها پا میکوبم و از ایجور لوس بازیا 😂 اونم میگه باشه باشه دو دقیقه صبر کن 😂😂😂

😁😁😁بیاین اینجا