2777
2789
زهرا جون منم 2تا سقط داشتم وسومی دخترم که 5سالشه...برام دعا کن بارداری دومم خوب باشه استراحت مطلقی ن ...

سر بچه اولم سرکلاژ شدم و دارو مصرف کردم

سر بچه دومم فقط توکل کردم

هییییچ دارویی مصرف نکردم

سرکلاژ نکردم

استراحت مطلق نبودم

فقط ریلکس بودم و مثبت فکر کردم همین

تازه من وقتی اولی 14ماهه بود اقدام کردم و همون ماه باردار شدم و فاصله دو تا بچه ام نزدیکه دو ساله

تو بارداری بچه دومم همه کارهامم خودم می کردم از بچه داری تا خانه داری و ...

تنها کاری که کردم قبل از اقدام ب خاطر سوابق بارداری سخت و سقط مکرر ، استخاره کردم که جوابش خیلی خوب اومد و گفتن که فرصت خیلی خوبیه حتما استفاده کنید و واقعا هم فرصت خوبی بود

چون من با یک بار اقدام(یک بار ، نه یک ماه)باردار شدم و اصلا احتیاج به هیچ دارو و جراحی پیدا نکردم و بهتر از همه اینکه با وجود سابقه سزارین در زلیمان بچه اولم ، بچه دوم را بصورت طبیعی زایمان کردم

کلا همه چیزش عالی بود

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر بچه اولم سرکلاژ شدم و دارو مصرف کردم سر بچه دومم فقط توکل کردم هییییچ دارویی مصرف نکردم سرکلاژ ...

خدا خاست ..منم به خدای بزرگ توکل میکنم...خودش کمکم کنه....ازخدا میخام زودتر مامان شم ویه بارداری خوب داشته باشم

نه عزیزم.از دیروز امتحاناتم شروع شده با بچه کوچکم وقت نمیکنم امتحانم رو بخونم.دیگه امشب زدم به سیم آ ...

😁😁😁نگران نباش خدا کمک می کنه ان شاالله امتحاناتت هم خوب میدی

ان شاالله سایه ان بر سر بچه هات باشه

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
😁😁😁نگران نباش خدا کمک می کنه ان شاالله امتحاناتت هم خوب میدی ان شاالله سایه ان بر سر بچه هات باش ...

سلامت باشید.

انشاالله خدا به شما فرزند سالم و صالح عطا کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلامت باشید. انشاالله خدا به شما فرزند سالم و صالح عطا کنه.

قربونت عزیزم

فعلا همین دو تا را از آب و گل دربیارم 😆😆😆

قربونت عزیزم فعلا همین دو تا را از آب و گل دربیارم 😆😆😆

حالا من موندم سومی رو یک سال دیگه بیارم یا بزارم درسم تموم بشه و سومی و چهارمی رو باهم بیارم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
زهرا جون ..ببخشید..علت سقط چی بود واسه شما؟

اولی توقف رشد

دومی هم تو 20 هفته دهانه رحمم باز شد و کیسه آب پاره شد

حالا من موندم سومی رو یک سال دیگه بیارم یا بزارم درسم تموم بشه و سومی و چهارمی رو باهم بیارم.

ب نظرم صبر کن درست تموم بشه

یک استراحت یک ساله هم بعدش ب خودت بده بعد برو تو فکر سومی

الان بچه هات چند سالشونه؟

اولی توقف رشد دومی هم تو 20 هفته دهانه رحمم باز شد و کیسه آب پاره شد

بازم افرین به شهامتت تو بارداری 4 که یه بچه 14 ماهه هم داشتی..معلومه دلت خیلی بزرگه..واسه منم دعا کن...مگه با دهاهای شما عزیزان خداصدای منم بشنوه

ب نظرم صبر کن درست تموم بشه یک استراحت یک ساله هم بعدش ب خودت بده بعد برو تو فکر سومی الان بچه هات ...

دخترام چهار ساله و چهارده ماهه اند.

۶ ترم دیگه دارم.دو سال هم پایان نامه طول میکشه میشه پنج سال.

فاصله سنیشون زیاد میشه.بلافاصله میخوام دکترا شرکت کنم‌.

کلی برنامه دارم.از بچه هم نمیشه بزنم‌.

بازم افرین به شهامتت تو بارداری 4 که یه بچه 14 ماهه هم داشتی..معلومه دلت خیلی بزرگه..واسه منم دعا کن ...

ان شاالله خدا کمک می کنه و زود باردار میشی و یک بچه سالم و صالح میاد تو دامنت😍

خداییش راست میگی 3و4 هم میخای؟؟

بله.

پنجمی هم باشه همبازی نوه هام.