2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو اقدامم 6ماه ونمیشههه...دخترم تنهاس....همه بهم میگن بابا یه بچه داری دیگههههه.....خیلی غصه میخو ...

خودت چند سالت هست

اگر زیر 35 سال هستی می تونی تا یک سال هم صبر کنی

اگر که ته، باید بعد از 6 ماه بری چکاپ

ان شاالله همین ماه مامان میشی و احتیاج ب دکتر و ... پیدا نمی کنی

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
الان یکسری ها میان میگن بیخود می کنید تو این شرایط ب بچه دوم فکر می کنید شما مادر ظالمی هستی که می ...

حرف زیاده

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
5سالشه...همش گریه میکنه..میگه تنهام....خودمم سر دخترم استراحت مطلق بودم...میترسم..ولی دل به دریا زدم ...

منم بخاطر دو تا سقطی که داشتم سر بچه اولم که بارداری سومم ب حساب میومد استراحت مطلق شدم

ولی سر بچه دوم هیییچ مشکلی نداشتم عالی بود

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
من تو اقدامم 6ماه ونمیشههه...دخترم تنهاس....همه بهم میگن بابا یه بچه داری دیگههههه.....خیلی غصه میخو ...

من 31سالمه وهمسرم 41ساله ست.بچه اولموماه اول اقدام باردارشدم به خاطرویاربدوزایمان خیلی سخت واذیت های دخترم دوربچه دوم روخط کشیدم دخترم 8سالش بودکه احساس کردم تنهاست خودخواه شده افسرده وپرخاشگر.همه گفتن ازتنهاییشه.راضی شدم بچه دوم بیارم 18ماهه اقدامم هرروزهم ناامیدترمیشم توکل برخدادیگه پلی کیستیکم کلی داروخوردم ولی هیچی به هیچی....به شدت ازاین همه فاصله پشیمونم 😢😢😢😢

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
الان یکسری ها میان میگن بیخود می کنید تو این شرایط ب بچه دوم فکر می کنید شما مادر ظالمی هستی که می ...

من که تو فکر سوی و چهارمی بودم.فعلا امشب دست از تصمیم کشیدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم 34 سالمه....به خودم میگه دیر شده....همش استرس میگیرم...بعد میبینم که خیلی ها سنشون ازمنم بالاتره ...

نه بابا مگه قدیمه،استرس خودش عامل تشکیل نشدنه نطفه است،بی خیالی طی کن و کلا جلوگیری بزار کنار،زود حامله میشی

منم 34 سالمه....به خودم میگه دیر شده....همش استرس میگیرم...بعد میبینم که خیلی ها سنشون ازمنم بالاتره ...

ب نظرم ب لحاظ تخمک و ... یک بررسی بشو

چون در روال عادی خانم ها هر سال که سن شون بالاتر بره تخمک هاشون رو ب افول میره و توانایی باروری شون را از دست میدن

من که تو فکر سوی و چهارمی بودم.فعلا امشب دست از تصمیم کشیدم.

بانو جان مگه امشب چی شده؟😊

نکنه نزدیک پری هستی و اعصابت داغون شده

منم نزدیک پری از بدنیا اومدن خودمم هم پشیمون میشم😂

منم بخاطر دو تا سقطی که داشتم سر بچه اولم که بارداری سومم ب حساب میومد استراحت مطلق شدم ولی سر بچه ...

زهرا جون منم 2تا سقط داشتم وسومی دخترم که 5سالشه...برام دعا کن بارداری دومم خوب باشه استراحت مطلقی نباشم...شما دهانه رحمت رو دوختن؟؟

بانو جان مگه امشب چی شده؟😊 نکنه نزدیک پری هستی و اعصابت داغون شده منم نزدیک پری از بدنیا اومدن خو ...

نه عزیزم.از دیروز امتحاناتم شروع شده با بچه کوچکم وقت نمیکنم امتحانم رو بخونم.دیگه امشب زدم به سیم آخر.به شوهرم گفتم من غلط کردم بچه خواستم.من نمیفهمیدم شما چرا جلوی منو نگرفتی؟؟؟؟؟😂😂😂😂😁

بنده خدا این شکلی بود از حرفای من.😶😱😒

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....