2777
2789
عنوان

پولمو چجوری پس بگیرم

209 بازدید | 16 پست

سلام چن روز پیش یه آگهی دیدم کار در منزل بود و کارشون آینه کاری بود رفتم باهاشون صحبت کردم گفتن باید54تومن بدی تا برات کلاس بزاریم آموزش ببینی بعد شروع به کار کنی هفته ای200تومن بهت میدیم اما کارشون خیلی سخت بود برش آینه با سیمچینو بندکشی و رنگ کردن سفال و چیدمان آینه ها روی سفال اینارو اول بهم توضیح نداده بودن همش از کارم ایراد میگیرن که بلاخره منصرف بشم یجورایی دارن کلاهبرداری میکنن میخوام پولمو پس بگیرم درسته50تومن پولی نیست اما خیلی زورم میاد که سرم کلاه گذاشتن بگین چجوری پولمو پس بگیرم راهی داره؟پس میدن؟

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من

از این جور آدمایی سخت میشه پول پس گرفت

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره یه مدتی کلاس رفتی دیگه .فکر نکنم بتونی پس بگیری ..بعد هم یکم تلاش کن شاید یاد گرفتی ‌خخخخ

وقتی یک زن دیوانه وار با تو صحبت میکنه خوشحال باش چون سکوت یک زن نشانه پایان توست
بالاخره یه مدتی کلاس رفتی دیگه .فکر نکنم بتونی پس بگیری ..بعد هم یکم تلاش کن شاید یاد گرفتی ‌خخ ...

فقط 1ساعت کلاس رفتم کار من بد نیست که اینا ادمی نیستن که کار بدن بهم فقط کلاهبرداری میکنن

بعید میدونم پس بدن منم زیاد دیدیم از این کلاهبرداریها

خیلی از دست خودم عصبانی ام که اعتماد کردم میخوام هرجوری شده اون پولو پس بگیرم زورم میاد پول مفت بخورن

اونجارو بریز بهم. بگو جنساتون گس نمیدم پولمو بدین برو ابروشو ببر... نه بخاطر 50تومنا بخاطر اینک دور ...

اره خودمم ازین عصبی ام که مردمو خر فرض میکنن بنظرت این کارارو بکنم تو دردسر که نمیفتم جواب میده؟

برم تهدید کنم شکایت میکنمو نمیزارم کسی پاشو اینجا بزاره جواب میده بنظرت؟

اونام میدونن شکایتت راه به جایی نمی بره و بخوای شکایت کنی بجز علافیش باید چندبرابرم پول خرج کنی

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
اره خودمم ازین عصبی ام که مردمو خر فرض میکنن بنظرت این کارارو بکنم تو دردسر که نمیفتم جواب میده؟

بگو به پلیس میگم یا قد 50تومن جنستونو برمیدارم جلو شرکتتون وامیستم به هرکس که برای کاربیاد میگم چ کلاهی سرمردم میزارین