2777
2789
عنوان

کیا بیدارن الوووووووو

636 بازدید | 100 پست

من نینیو دارم شیر میدم شماها چرا بیدارین

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثانم تحت فشاره همش باید برم دستشویی و بیام 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

من بیدارم تا ساعت دوازده ظهر خواب بودم خوابم نمیره

🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام  خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

فقط خوابم نمیاد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹