2777
2789

سلام خانما خوبین 

من قرار فردا پسرمو ببرم برا ختنه .دکترش با حلقه میخواد ختنه کنه که اصلا اطلاعی ندارم چطوره درد داره یا نداره چند دقیقه طول بکشه ؟؟

خانما به کسی بوده از شما پسرشو با حلقه ختنه کرده باشه براش دکتر؟؟؟خوبه به نظرتون ؟؟؟

خوشحال میشم راهنمایی های لازم رو بکنید 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همه بچه های فامیل و میبریم پیش متخصص جراحی کودکان اصلا پیش هر دکتری نبر .  خیلی حواست باشه 

امپول بی حسی بهش میزنن یک همراه مرد که قبلا دیده ببرین با خودتون چون شوهر خاله من سر پسرش ضعف کرد . 

خداروشکر
اومدم بگم مبارک باشه.پسر منم حلقه بود اما همون روز به دنیا اومد تو بیمارستان ختنه کردیم.۸روزگیش حلقه ...

فداتشم مرسیییی 

بسلامتی کار بسیار خوبی کردی من شوهرم میگفت گناه داره نزاشتت

حالا فردا ایشالله میخوا ببریمش  چند دقیقه طول کشید؟؟؟درد داشت بدش؟؟؟

دیگه داره 4 سالع میشه  درد داشت الهییی

خیلی اشتباه کردی گذاشتی بزرگ بشه هم راه میره اذیت میشه هم یادش میمونه خوب نیست شوهر منم بزرگ بوده میگه خاطره خیلی‌ بدی براش شده

خداروشکر
ما همه بچه های فامیل و میبریم پیش متخصص جراحی کودکان اصلا پیش هر دکتری نبر .  خیلی حواست باشه&n ...

اره میخوا ببریمش پیش بهترین متخصص شهرمون والا دکتر گفت دستیار دارم 

نمیدونم چند دقیقه طول داره؟

بدش خیلی درد دارن؟