2789

یبارم بیاید از حسودیای خودتون راجع به فامیلا بگید؟  

مثلا من خودم همیشه دلم میخواست مث  خواهر شوهرام زود بچه داربشم 

یا چون خودم عروسیم خوب نبود هروق میرم عروسی حسودیم میشه  میگم کاش خانواده شوهر منم   برام عروسی درستو حسابی میگرفتن  

یا هرکی بعد من ازدواج کرده واینروزا خبر حاملگیش بگوشم میرسه حسود درونم میاد بالا  کلی فحش بارم میکنه 

یا   یبار ب یکی از دخترای فامیل حسودیم شد از بس که مادر شوهرش دوسشداشت حالا دختره مادرشوهرشو خیلی هم محل نمیدادا اما خب مادرشوهرش خیلی مهربون بود والبته لارج 

شمام بگید کی ب کیه؟

🤪🤪😎🤕😪

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا به هیچکدومشون حسودیم نمیشه غبطه هم نمیخورم حتی نه فقط قوم شوهر من به هیچکس حسادت نمیکنم فک کنم میخواستم پسر شم اشتباهی دختر شدم چون یکم حسادت برا دختر لازمه 😂😂😂

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

چون نامزدم اینجا نیست ، وقتی میاد و همش پیش خانوادش هست ، دلم میخواد منم باشم و چون پیشم نیست حسودی میکنم ، البته چیزی نمیگم ، شایدم حسرت هست اسمش نمیدونم 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

به خواهرشوهرم حسودیم شد چون مادرشوهرم یک صدم کادویی که برا عروسی خواهرشوهرم داد برای عروسی ما نداد. نه اینکه پولش برام مهم باشه چون انقدر دارم که نیازی به این پولا نداشته باشم، از این ناراحت شدم که چرا مارو دوست نداره مگه ما چکارش کردیم؟

نه اونا  چیزی واسه حسادت ندارن 

ولی خوب دختر دایی با اینکه شوهرش از شوهرم حقوقش کمتره همیشه روحیش شاده و لباس متنوع و سفر زیاد میرن خونه هم دارن موندم چجوری

https://ninisite.co/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470
من خواهرشوهر ندارم مادر شوهرمم هم پیشم نیست که حسودی کنم 

ینی تا حالا تو کل زندگیت ب کسی حسودی نکردی؟ 

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔

کلا حسود نیستم اصلا،هر کی هر چی داره خوشش باشه،حسرت میخورم نه به مورد ای کوچیک و مسخره،مثلا کسی رو با بنز دوملیاردی میبینم میگم کاش خدا به این بیشتر بده یه بنز اینجوری هم به ما بده،دیگه زیر این levelحسرت و حسادت نداره،همه مث همیم،یه کم کمتر یه کم بیشتر

نه اونا  چیزی واسه حسادت ندارن  ولی خوب دختر دایی با اینکه شوهرش از شوهرم حقوقش کمتره ...

از کجا میدونی حقوقشون کمتره؟ یا خانواده ها حمایت شون نمیکنن

کلا به کسی حسودی نمیکنم

فقط ی بار حسود شدم اونم وقتی بود که فهمیدم که زن پسر عموم که البته خیلی با هم صمیمی هستم بارداره.کلی گریه کردم...ولی بعدش خیلی پشیمون شدم

الانم خدا شاهده به هیچکی حسودی نمیکنم...بر عکس خیلی براشونم خوشحال میشم

میشه لطفا برای خوب شدن پسرم ی صلوات بفرستی؟            الهی امیدم به توئه ناامیدم نکن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

من به ارايشگرا حسوديم ميشه اخه خيلي پولدارن هر روزم بخام ميتونن خودشونو كلي تغيير بدن 

يا به خياطا اونا هر وقت بخان ميتونن كلي مانتو لباس واسه خودشون بدوزن 

من شاغل نيستم دارم درس ميخونم به اميد اينكه برم سر كار 

به شاغلا حسوديم نميشه ميخام بشم مثلشون تا كلي خريد كنم واسه خودم اينجوري ديگه به دوتا قشر بالاييم حسوديم نميشه

هميشه دوست داشتم كلي پول داشتم برم خريد بدون دغدغه

البته هيچ وقت نميگم خدا از اونا بگيره ميگم بيشترشون بده به ماهم بده

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من به جاری جدیده ام حسودی میکنم بعضی وقتا

علتشم بگو