2789
عنوان

ینی نشده ب مادرشوهر یا خواهر شوهرتون حسودی کنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 88 پست
از کجا میدونی حقوقشون کمتره؟ یا خانواده ها حمایت شون نمیکنن

مطمینم چون تو کارخونه کار میکنه مهندس که نیست بازاریابه 

https://ninisite.co/discussion/topic/3283099/کیا-بچه-کلاس-اولی-دارن?postId=105818470

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به خواهرشوهرمم حسودی میکنم با اینکه مادرشوهرم موقع خواستگاری من گفت خرجا رو کم کنیم و اینا و به همین بهونه واسه من چیزی نیاوردن بلافاصله بعد عقدمون خواهرشوهرم ساعت ۵ ملیونی خرید با کلی لباسای گرون از اینکه سر منو شیره مالیدن کاری برام نکردن با اینکه خیلی بیشتر از اینا داشتن ناراحت شدم

من به ارايشگرا حسوديم ميشه اخه خيلي پولدارن هر روزم بخام ميتونن خودشونو كلي تغيير بدن  يا به خ ...

اخی عزیزم انشالله یروز بی دغدغه. خرید کنی و دستت تو جیب خودت باشه

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
اخی عزیزم انشالله یروز بی دغدغه. خرید کنی و دستت تو جیب خودت باشه

ان شاالله

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من به دوستم همزمان با من ازدواج کرد ولی مادرشوهرش خیلی براش خرج می کنه ولی فامیلای شوهرش من هیچی درس ...

شانس و شانس

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔

چقد حنس حسودي من بچه گونس 😆

ولي هميشه دوست داشتم يه عالمه مانتو كيفو كفش داشته باشم😶كمدم پراز مامتو روسري هاي شيك باشه😐😶

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
به خواهرشوهرم حسودیم شد چون مادرشوهرم یک صدم کادویی که برا عروسی خواهرشوهرم داد برای عروسی ما نداد. ...

از اینجور مادرشوهرا متنفرم مادرشوهر منم خیلی فرق میذاره

من من !ب خواهرشوهرم حسودی میکنم البته فیفتی فیفتی هستیم اونم ب من حسودی میکنه

خخخخخخ

علتشم بگو

ما از اول عروسی کلی قسط و بدهی داشتیم که خدا رو شکر تموم شدن، کمک خیلی کمیم پدر شوهرم بهمون کرد ولی به اینا کلی کمک کرد ولی نمیدونم بلاعوضه یا پس میگیره، واسه عروسیشم کلی کارا کردن که ما بخاطر پول نداشتن نکردیم، فیلمبرداری حرفه ای که مال ما ساده بود، رنگ موی عروس که رنگ روشن بود کلی پولش شد ولی مال من همون رنگی که ساده رو ارایش عروس هست و پولشو نمیگیرن😞

چقد حنس حسودي من بچه گونس 😆 ولي هميشه دوست داشتم يه عالمه مانتو كيفو كفش داشته باشم😶كمدم پراز مام ...

ب خیاطاحسودی نکن بابامامان من خیاطه براخودش ک هیچ برامن حتی حوصلش نمیادچیزی بدوزه

معلومه ک پول شرط نیس منم مثل شمام بعدکارک داشته باشن عروس میشه عین دخترشون 

دقیقا. برا حمالیاشون یادشون میفته بهم بگم وای ما تو بیشتر از دخترامون دوست داریم ولی همیشه بهترین چیزا برا دخترا هست. حتی وقتی میریم مهمونی بهترین میوه ها رو اول میزاره جلو دختراش بعد برا من و شوهرم میاره، اونم میوه های نه چندان مرغوب. برا عروسی من شوهرم به مادرشوهرم پول داد که برا خریدای زنونه بکنه چون خود شوهرم روش نمیشد و وارد نبود. ولی حتی یه دست لباس زیر هم برام نخریدن. بعدمادرشوهرم دامادش رو مجبور کرد برا عیدی دخترش چند دست لباس زیر مارک خدا تومنی بخره و کلی هم برای عروسیش خرید و دائم هم اومد جلو من کلاس گذاشت که ببین خانواده دامادم چقدر دخترم رو دوست دارن و براش چقدر خرج میکنن، یعنی با زبون بی زبونی میگفت اگر ما برات نخریدیم چون ارزشش رو نداشتی و ما دوست نداشتیم. به شوهرم که میگم خیلی ناراحت میشه. میگه مامان من شعورش نمیرسه با این حرفاش داره خودش رو میبره زیر سوال که اون همه پول این وسط چی شد؟ غیر از اینه که مادرشوهرم پولارو خورد یه ابم روش؟

ب خیاطاحسودی نکن بابامامان من خیاطه براخودش ک هیچ برامن حتی حوصلش نمیادچیزی بدوزه

😐😬تصوراتمو بهم ريختي