2777
2789
من خودم متوسط رو به بابام قبلا کلاس رفتم و کتاب هم خوندم  برای همین میگم 504 و اکثر کسایی که م ...

منم متوسطم عزیزم ولی این کتاب بیخوده واقعا اشناهامون انگلیس زندگی میکنه حتی یه دونه از لغات ۵۰۴ نمیدونست چیه!!!!!در صورتی که لهجه داره و کاملا مسلطه به انگلیسی این کتاب خوبه بلد باشی ولی تمرکز نکن روش اصلافقط لغات کتربردی یاد بگیرین که در مکالمه زیاد استفاده میشه🌷

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاش یه کاری کنی ۵ تا لغت بزار اینجا و بنویس هرکس حفظ کرد لایک کنه هرروز ۵ لغت و فقط در مور ...

گفتم که برنامش تو بازار هست 

ولی چشم وقت کنم لغتا رو مینویسم 

اما خب کتابش یه سری مثال هم برای لغات داره 

اونا مفیدن

اگه میخواین تا از صفحات کتابم عکس بگیرم هر روز و بذارم

همیشه خودم مهم ترم   
من خودم متوسط رو به بابام قبلا کلاس رفتم و کتاب هم خوندم  برای همین میگم 504 و اکثر کسایی که م ...

من تاحالا زبان نخوندم😕 بدرد من میخوره؟

لینک کانال ورزشی من😊@badansazi_ba_fafa
منم متوسطم عزیزم ولی این کتاب بیخوده واقعا اشناهامون انگلیس زندگی میکنه حتی یه دونه از لغات ۵۰۴ نمید ...

پس بدرد منم نمیخوره😔 

لینک کانال ورزشی من😊@badansazi_ba_fafa
گفتم که برنامش تو بازار هست  ولی چشم وقت کنم لغتا رو مینویسم  اما خب کتابش یه سری مثال ه ...

من که دارم مشکلی ندارم

میدونی چون مدیر تاپیک شمایی فک میکنم اینجوری نظم بیشتری دارو از طرفی مثالها و توضیحات رو خودمون میخونیم

باهم پیش میرم اینجوری

نه اصلا عزیزم این کتاب  ارزش نداره شزوع oxdord pictureبگیر خیلی عالیه

عزیزم شما اشتباه می کنی. این کتاب خیلی لغات کاربردی و مهمی داره. حالا اشناهاتونو نمی دونم. اکسفورد پیکچر که می گی کتاب مخصوص کودکانه

عزیزم شما اشتباه می کنی. این کتاب خیلی لغات کاربردی و مهمی داره. حالا اشناهاتونو نمی دونم. اکسفورد پ ...

دقیقا منم با شما موافقم کلمات این کتاب اصلا با اون قابل مقایسه نیست

همیشه خودم مهم ترم