2777
2789
عنوان

خانومای عزیزیک لحظه بیایین 😔

132 بازدید | 20 پست

خانوما من هشت ماهه زایمان کردم ولی بعداچهل روز اول خونریزی تا الان پری نشدم از دیروز ظهر زیرشکمم خیلی شدید درد میکنه جوری که انگار الان پری هستم ولی اصلا خونریزی پری ندارم این برای چیه کسی میدونه دردم پری یا ممکنه چیزه دیگه ای باشه کسی اینطوری شده بنظرتون برم دکتر ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله منم حالتشو داشتم ولی نمیشدم اون حالت هم بعد دوسه روز قطع میشد تا یکسال و چهارماه بعد از اون خونریزی اول هم پریود نشدم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خواهر منم بعد از هفت ماه بعدزایمان پری شد ولی من چهل روزخونریزی داشتم سریکماهم دوباره پری شدم... اره ممکنه دیگه بخای پری بشی.. دیگه هرچی استراحت کردی از دست پری راحت بودی بسه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️
سلام بله منم حالتشو داشتم ولی نمیشدم اون حالت هم بعد دوسه روز قطع میشد تا یکسال و چهارماه بعد از اون ...

اخه دردم چنان شدید بود که باشیاف کم شد هنوزم ادامه داره شماهم اینجوری بودین؟؟

آره آره ، ما یه آشنامون بود دوماه بعد زایمان هنوز پریود نشوده بود حامله شد!

یاخدااا ولی ماجلوگیری طبیعی داریم اخه جدیدا میگن ادم با پیش اب هم باردارمیشه دیگه ادم میترسههه بخدااا 

حتما یه آز بدید تا ببینید باردارید یانه درصورت عدم بارداری به دکتر برید هیچ وقت تاخیر 3ماه پریودی ...

نه اصلا سابقه ندارم تا قبل بارداری سروقت پری میشدم اما الان اینجوری شدم خواهرم ایناهم یکسال پری نشدن یعنی برم دکتر