2777
2789

خانومها من تو بارداری اول استراحت مطلق بودم الانم قصد بارداری دارم یعنی تو دومیمم استراحت مطلقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه شرایطت خیلی بهتر از اولی باشه! منم بارداری اولم استراحت مطلق بودم الانم باردارم و بازم استراحت مطلق! ولی به خاطر دختر وحشتناااااک شیطونم حتی در طول روز نمیتونم ۵ دقیقه دراز بکشم چه برسه استراحت

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دلیل استراحت مطلقید تو بارداری اول چی بود عزیزم؟

علائم زایمان زودرس! که آخرش هم تا هفته ی ۳۶ با زور قرص و شیاف و آمپول دووم نیاورد

این بارداریم هم اوایلش لکه بینی افت شدید فشار ویار شدید الانم که هفته ۳۱ هسم علائم زایمان زودرس دارم با دردای شدیدتر و...این قدر درد دارم که دکترم واسه بیمارستان نامه داده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
علائم زایمان زودرس! که آخرش هم تا هفته ی ۳۶ با زور قرص و شیاف و آمپول دووم نیاورد این بارداریم هم ا ...

اخی عزیزم...ایشالا به سلامتی زایمان میکنی و بچه دومت رو بغل میگیری واسه منم دعا کن دامنم سبز شه هرچه زودتر....

علائم زایمان زودرس! که آخرش هم تا هفته ی ۳۶ با زور قرص و شیاف و آمپول دووم نیاورد این بارداریم هم ا ...

جفتم هم پایین بود

ای کاش دهانه رحمت رو میدوختن

بستگی داره که بارداری قبلیت به خاطر چی استراحت مطلق بودی

اگه کوتاهی سرویکس و نارسایی دهانه رحم‌باشه احتمال تکرارش زیاده 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست