2777
2789
عنوان

برنامه خواب و شیردهی نوزاد ۳ ماهه

505 بازدید | 11 پست

سلام مامانای باتجربه.

لطفا بفرمایید که برنامه شیردهی و خواب نوزاد ۳ ماهه در شب و روز چطوری باید باشه.

لطفا اگه منبع هم دارین معرفی کنید.

ممنون

والا برنامه نداره بچه من صبحها ۹/۱۰با ما بیدار میشه پوشکشو عوض میکنم شیر میخوره یکم بازی میکنه برای خودش دوباره میخوابه بعضی روزا خوب میخوابه قشنگ سه ساعت میخوابه بعضی وقتا ده دقیقه این روند تا شب ادامه داره شبم ۱۱اینا خاموش میکنیم میخوابه ولی دوسه ساعت یبار برای شیر بیزار میشه 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم

والله نی نی من دارم روش کار میکنم که شبا بین ساعت ۹ تا ۱۰ بخوابونمش.

لامپهارو کم میکنم خونه رو آروم و صدای لالایی شبکه پویا رو که دانلود کردم پخش میکنم سعی میکنم ۱۰ ساعت بخوابونمش.بعدم صبح که بیدار شه باهاش بازی میکنم شیرش میدم و دوباره میخوابونم.کلا تا زمانی که خونه هودمون باشیم از خواب و خوراکش راضیم.

سلام خانوما من این تاپیک رو الان دیدم و میخوام لطفا راهنماییم کنین. پسر من سه ماهشه ۱۱:۳۰ شب میخوابه تا ۸ صبح و یبار برای شیر بیدار میشه. دوباره ۸:۳۰ میخوابه تا ۱۱ . بعد از اون دیگه تا شب فقط چرتهای نیم ساعته میزنه. یعنی دیگه ۲-۳ ساعت مداوم نمیخوابه. خیلی کار میکنم روی خواب بعد از ظهرش ولی درست نمیشه. سر نیم ساعت بیدار میشه. ولی خواب شبش خوبه.