2777
2789
عنوان

اخلاق دکتر عارفی چجوریه؟

170 بازدید | 20 پست

سلام خانومای عزیز 

کسی مریض دکتر عارفی هست؟ اخلاقش چجوریه؟ چقدر برای بیمار وقت میزاره؟

قدر زندگیمو بیشتر می‌دونم خدایا شکرت برای وجود پسرم ❤️

برای اسفند وقت گرفتم ازشون ولی انقدر خاطره بد از رفتار دکتر قبلیم دارم استرس گرفتم میترسم بد صحبت کنه بزنم زیر گریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دکتر خوبیه، ولی من شنیدم بداخلاقه. خودم مریضش نبودم، از یکی دوتا مریضهاش شنیدم.

دکتر خودم خیلییی مهربونه، برو پیش دکترم! ژاله ذوالقدر. مشکلت چیه؟

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
خیلی دکتر خوبیه، ولی من شنیدم بداخلاقه. خودم مریضش نبودم، از یکی دوتا مریضهاش شنیدم. دکتر خودم خیلی ...

من ی سقط داشتم الانم ی سال اقدام کردم ولی نمیشم دکتر شما متخصص نازایی؟

من میگم نوبت عارفی رو داشته باش، پیش دکتر منم نوبت بگیر برو، اون زود نوبت میده، وقت میذاره، خوش اخلاقه. اکثر مریض هاش ازش راضی ان

من میگم نوبت عارفی رو داشته باش، پیش دکتر منم نوبت بگیر برو، اون زود نوبت میده، وقت میذاره، خوش اخلا ...

عزیزم میشه شماره مطبشونو برام بفرستی

مطبشون کجاست؟ وقت دهیش چجوریه عزیزم؟

مطبشون سعادت آباده، زود نوبت میده. تو کلینیک ابن سینا هم هست، ولی مطب بری خب بهتره.

روزهای شنبه، دوشنبه و سه شنبه، ساعت سه و نیم تا هفت مطبه

مطبشون سعادت آباده، زود نوبت میده. تو کلینیک ابن سینا هم هست، ولی مطب بری خب بهتره. روزهای شنبه، دو ...

چقدر خوب اتفاقا من شاغلم فقط بعد از ظهرا میتونم برم 

شماره منشیشو میفرستم 09195737737

ی دنیا ممنون عزیزم حتما ی وقت میگیرم میرم. الهی که به سلامتی زایمان کنی وخدا نی نی رو برات حفظ کنه خیلی لطف کردی برای منم دعا کن😘😘

ی دنیا ممنون عزیزم حتما ی وقت میگیرم میرم. الهی که به سلامتی زایمان کنی وخدا نی نی رو برات حفظ کنه خ ...

خواهش میکنم عزیزم. ممنونم از دعات. ان شاءالله شما هم هرچه زودتر به خواسته ات برسی و مشکلت حل بشه

به نظرم عارفی بیشتر تخصصش سقط مکرر و بارداری پرخطر هست

ولی شنیدم‌ سرش خیلیی شلوغه و اصلا وقت نمیزاره واسه مریض

به نظرم‌پیش یه دکتر که تخصصش فلوشیپ نازایی و ناباروری هست وقت بگیر 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست