2777
2789
عنوان

واسه یک سوپ خوشمزه چ چاشنی هایی استفاده کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 31 پست
من جو ميزنم و پياز و مرغ و قارچ و رب وآبليمو و فلفل و جعفرى  ماشم باشه ميريزم

به به

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوس کردم استارتر برم ببینم فیله مرغ دارم😍منم بذارم😋

برو شکمو    

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...

مرغ میتونه سینه ران یا قسمتای دیگه باشه 

هویج جعفری گشنیزگوجه فرنگی پیاز رب نمک فلفل زردچوبه رشته ورمیشل 

این یه نوعش 

جو سینه مرغ هویج گشنیز جعفری شیر خامه 

جو پرک مرغ رب زرشک هویج سبزی 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

من سوپ جو و قارچ آماده میگرم . از الیت . بعد خودم با شیرو آب میذارم بجوشه و مرغ و قارچ و یکم جو پرک و سبزی اضافه میکنم . واسه مهمون و مراسم ها هم یکم خامه میزنم توش . طعمش خیلی خوب میشه . ساده و راحت و خوشمزه

مرغ میتونه سینه ران یا قسمتای دیگه باشه  هویج جعفری گشنیزگوجه فرنگی پیاز رب نمک فلفل زردچوبه ر ...

واو  

از کجا فهمیدی😄 خوبه حامله نیستم🙄😁

آخه منم مثل توام😐😂😐😂

من اولش پیاز داغ میکنم و زردچوبه و فلفل میزنم و هویج و نخود فرنگی هم توش یه تفت کوچیک میدم و رب هم تفت میدم و با جو پرک هم خیلی خوب میشه و سیب زمینی هم نگینی خرد میکنم باعث میشه لعاب بندازه.

اگه سوپ شیر میخوای بپزی

مرغ شیر جو پوست کنده هویج سیب زمینی قارچ 

واسه خوش طعم شدنش یه کم جعفری و گشنیز و در آخر خامه اضافه کن اگه دلت خواست موقع سرو یه کم آبلیمو بچکون توش

2_3تا تیکه کوچیک فلفل دلمه هم بنداز توش طعم سوپای رستورانی رو به خودش میگیره😋😋

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍
اگه سوپ شیر میخوای بپزی مرغ شیر جو پوست کنده هویج سیب زمینی قارچ  واسه خوش طعم شدنش یه کم جعف ...

آخه منم مثل توام😐😂😐😂

سوپ پختم منم آخر خواهررر🤣🤣🤣دستت دردنکنه پاشدم پختم شوهرم انقدر ذوق کرد خیلی وقت بود درست نکرده بودم😗

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...