سلام من برادرم و زن برادرم چند هفته میشه باهم دعوا کردند زن دادشم خیلی گیرمیداده و شک میکرده ب داداشم نیگفته کجا میری کجا میای بعد دیشب میشه که داداشم ازش گوشی ان را میگیره که ببینم 3تابچ را برمیداره و ب خونه باباش میره خواهرم رفت نیومد میگه همین جا هستم داداشم هم میگه اصلا نیادخیلی گیر میده خودش رفته چیکار کنم حالا چیکار کنیم ما در این جا پدر عروسیمون دیشب میگه اصن اینجوری نمیشه طلاق اصن بره زن بگیره
والا اینقد غلط املایی و غلط ادبی داری به زوووور فهمیدم چی میگی؟دوما خودشون زن و مرد هستن شما راه حل زندگی دیگران رو از ما میخوای والا من یکی اگه با شوهرم خوب باشم یا دعوا کنم خواهرشوهرم بخواد حتی از روی دلسوزی که مطمئنم ساختگی هستش دخالتی بکنه بهش میتوپم و بدتر میشه اوضاع شما بهتره واسه بدتر نشدن اوضاع چیزی نگی
خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
چرا از این راه میری چرا را از این کوچه میای چرا این جا میای چون قبلا مجرددددی برادرم دختری را میخواسته و همان دختر ک میخواسته چند کوچه بالاتره میگه اره حتما با اون رابطه داری چون از اون کوچه میری یا مثلا برادرم یه خانم که شوهر تهرانه و خودش شهرستانه سوار کرده چرا سوارش کردی اینها
داداشت حتما کاری کرده خانومش گیر داده.کمتر زنی گیر الکی میده.داداشت نباید زن غریبه رو سوار ماشینش میکرد.وقتی زنش بدش میاد و حساسه چه لزومی داشت سوارش کنه🤔