2777
2789
عنوان

بند ناف دور گردن نینیم

710 بازدید | 50 پست

خانوما برام دعا کنید الان ۳۷ هفته و ۱روز هستم بند ناف ۱دور شل دور گردن دخترمه نگرانم تکوناش خوبه ولی برام دعا کنید برا دوشنبه هفته بعد ۱بهمن دکتر وقت داده

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی عزیزممم نگران نباش ان شالله سالم و سلامت بدنیا میاد

منم یکی از قربانیان بند ناف بودم 😂😂😂 فکر کردن مردم، با سرتقی تماااااام جیغ زدم و نفس کشیدم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

چجوری میشه ک اینجوری میشه آخه؟؟

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

ایشالا به سلامتی دنیا میاد نگران نباش عزیزم😍

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

دعا ميكنم به سلامتي زايمان كني❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نتونستم دکتر راضی کنم میگه باید ۳۷کامل شه

من که مطمئنم چیزی نمی شه انشالله، ولی جات بودم بازم تلاش می کردم،یه هفته زودتر هیچی نمی شه

شایدم شرایط یه جوریه که خطرش صفره، دکترت دید سونو رو؟

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!