2777
2789

سلام دوستان چند وقت پیش خواهر شوهرم گفت که سینه اش درد میکنه و رفت دکتر بعد از سونو و عکس گفتن که غده لنفاوی هست و بهش دارو دادن ولی الان دوباره دردش زیاد شده و خیلی میترسه شما یه دکتر خوب تو این زمینه سراغ دارین

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش

ببخشید عزیزم شیرازی هستم ولی شرمنده درباره دکتر اطلاعی ندارم،میشه یه سوال بپرسم؟؟دکتر به خواهر شوهرتونو گفتن غده لنفاوی چی شده که دردناک بوده؟؟منم یه مدته سینم درد میکنه ولی دست میزنم چیزی حس نمیکنم؟ایشون تو سینه یا زیر بغلشون چیزی حس میکردن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید عزیزم شیرازی هستم ولی شرمنده درباره دکتر اطلاعی ندارم،میشه یه سوال بپرسم؟؟دکتر به خواهر شوهرت ...

قبلا میگفت سینه کتفم درد میکنه ولی چیزی مشخص نبود ولی بعد ها که دست میزد میگفت قشنگ مشخصه.عزیزم خودت رو نگران نکن شاید درد سینه شما از یه چیز دیگه باشه من خودم یه مدت پرولاکتینم بالا بود و درد میکرد بعد با دارو بهتر شد

اسمم آیسا هست.خدایا هزار مرتبه شکر بعد 7سال انتظار منم لایق مادر شدن دونستی.خودت مواظبش باش
قبلا میگفت سینه کتفم درد میکنه ولی چیزی مشخص نبود ولی بعد ها که دست میزد میگفت قشنگ مشخصه.عزیزم خودت ...

میدونم که چیز خطرناکی نیست چون هیچ علائم ندارم،ولی الان 3،4 ماهه هیچی حس نمیکنم فقط سینه،زیر بغل،دست چپ و کتفم درد میگیره فکر کنم منم کیستی چیزی دارم