2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوره سیب زمینی با کرده و یه مقدار خیلی کم نمک،شیر برنج که اول میذاری برنج تو اب کامل بپزه بعد شیرو میریزی توش وقتی غلیظ شد ورش دار حالا مونده با شکر میخورین یا با نمک به خودتون بستگی داره،کته خیلیییییی نرم با گوجه رنده شده گوجه رو رنده کن بریز تو برنج ابم بریز نمکم بذار بذار خوووببب بپزه نرم بشه دوس دارن،ابگوشت که درست میکنی تو ابش نون بریز خیلی نرم و ابکی بشه بده بهش واسه وزن گیریش خوبه،سوپ درست کن تو سوپ میتوی از پای مرغ یا گوشت مرغ استفاده کنی توشم اسفناج و جعفری و بریز

سوپ

من سوپ درست میکنم میکس میکنم میدم بهش

گوشت،برنج،بلغورگندم،جوپرک،هویج،سیب زمینی،پیاز،عدس،روغن مایع،زردچوبه ،رب گوجه،کمی هم نمک

فرنی یا حریره 

فرنی هم با ارد برنج ،بادوم وکمی خامه وشکر وشیر

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
پوره سیب زمینی با کرده و یه مقدار خیلی کم نمک،شیر برنج که اول میذاری برنج تو اب کامل بپزه بعد شیرو م ...

گوجه واسه نوزادزیر یکسال بدنیست اگه نیست که الان براش برنج باگوجه درست کنم