2777
2789
عنوان

برا اولین بار صدا قلب نی نیمو شنیدم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه فندق حتما هنوز😊😊😚😚😚 بسلامتی و خیر و خوشی  اسپند و صدقه یادت نره  بعدم دعا ب ...

مرسی عزیزم😘😘

انشالله همه این لحظه رو تجربه کنن

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

چند هفته رفتی سونو منم منتظرم ۱۸بهمن بشه ۱۲هفتم برم سونو

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
بسلامتی و خیر خوشی😚

مرسی گلم 😍😘

انشاالله شما هم به زودی تیکر بارداریتو بزنی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

یعنی اولین سونوت بود تاحالا نرفتی؟توروخدا دعا کن بچه منم سالمو سرجاش باشه

اره عزیزم اولینش بود .بعدی رو باید چهارهفته دیگه برم

حتما عزیزم.نگران نباش.انشالله ک نی نیت صحیح و سالمه😍😍

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

امضاتو درست کن

باشه ولی خب من کی زایمان میکنم ایا؟؟؟؟

اصلا نمی‌دونم الان چند روزمه

فقط بیبی چکم مثبت بود 

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اره عزیزم اولینش بود .بعدی رو باید چهارهفته دیگه برم حتما عزیزم.نگران نباش.انشالله ک نی نیت صحیح و ...

وای چ تحملی داری العان هفته چندی

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️