2777
2789
عنوان

برا اولین بار صدا قلب نی نیمو شنیدم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 62 پست
خداروشکر  عزیزم میشه برا ما منتظراهم دعا کنی که این حس شیرین رو تجربه کنیم ماهم

انشالله عزیزم ب زودی مامان میشی😘منم ی سال منتظر بودم 

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چیه؟

خيلي برنامه خوبيه ماله بارداريه اندازه و وزن روز به روز جنين و بهت ميگه و ميگه ک تو اين هفته بچه کجاهاش رشد ميکنه و در مورد تغذيه راهنماييت ميکنه تازه اونجا گروه هم داره خانماي باردار ک ميتوني از اونام اطلاعات بگيري خيلي خوبه

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤
😂8هفته و ۵روز تحمل ندارم ب زور صبر کردم ک نگه زود اومدی

الان طبق تیکرت ۹هفته و۱روزی 

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....

بهت خیلی تبریک میگم..منم خیلی اون لحظه رو دوس دارم... یه بار توی مطب دکتر صدای قلب بچه ی یه خانوم دیگه رو شنیدم ..خیلی قشنگ بود.. تند و محکم.. منم 7ساله در انتظارم شنبه انتقال جنین دارم..التماس دعا

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ای جان چند ماهته؟؟؟ منم امروز فهمیدم باردارم کی باشه منم برم صدای ❤️ بشنوم 😍😘⁦☺️⁩

دوماه😍😍

عزییییزم بسلامتی خیلی حس خوبیه 😍تبریک میگم

تو سایت دانشنامه فرزند تقویم زایمان اخرین قاعدگیتو بزن بهت میگه دقیق چند وقتته

خدایا شکرتتتتت بعد از ۱۷ماه تلاش وانتظار دل من وهمسرمو شاد کردی خدایا خودت بهمون دادی خودت حافظش باش همش نگرانشم....
بهت خیلی تبریک میگم..منم خیلی اون لحظه رو دوس دارم... یه بار توی مطب دکتر صدای قلب بچه ی یه خانوم دی ...

ممنون عزیزم..انشالله تو هم ب زودی صدای قلب نی نیتو میشنوی😘😘

الان ۴ هفته ای حدودا احتمالا شهریور نی نی میاد تبریک میگم عزیزم    

مرسی گلم 😍😁

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خيلي برنامه خوبيه ماله بارداريه اندازه و وزن روز به روز جنين و بهت ميگه و ميگه ک تو اين هفته بچه کجا ...

باشه عزیزم الان میرم دانلود میکنم

ممنون ازت😍😘

دوماه😍😍 عزییییزم بسلامتی خیلی حس خوبیه 😍تبریک میگم

مرسی گلم 😍

ان شاله یه نی نی سالم و صالح داشته باشیم😁

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...