2777
2789

من تنهایی  با سرعت لاک پشت یکماه جمع میکردم

موقع چیدن با شوهرمو مامان و داداشم ۲ روزه چیدیم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ما چون واحدمونو با همسایمون عوض کردیم قبلش خونه رو تمیز نکرده بودیم کل اثاثمون آوردیم همزمان تمیز میکردیمو میچیدیم

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
من تنهایی  با سرعت لاک پشت یکماه جمع میکردم موقع چیدن با شوهرمو مامان و داداشم ۲ روزه چیدیم

خیلی خوبه من سریع کار میکنم و ولی تنهام نهایت شوهرم شبا کمک کنه و مادر شوهرم بیاد بره رو مخم البته یه پسر آتیش پاره ۳ساله هم دارم

ب سلامتی.اره شروع کن.بنظرم اول کامل آشپزخونرو ببر بچین.بعد اتاقاو اخرم هال.اینجوری راحتره.تا همرو یک ...

منم میگم اول آشپزخونه ولی خب فقط یه بار باید کامیون بزه و بیاد 

يه كارگر خانم هم بگير كنار دستت زودتر تموم ميشه و خودتم خيلي خيلي خسته نميشي

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بستگی به سرعت عملت و میزان وسایلت داره.من اینقد اسباب کشی کردم حرفه ای شدم.صب زود اسباب میبردم .تا شب یه زندگی عادیش میکردم .همه چی پهن میشد و شب میخابیدم .فردا صبش فقط یه جارو میزدم.

اول اشپزخونتو بچین .چون ضرفا و ظروفا کارتن زیاد دارن و دورت الکی شلوعه.رو کارتن ها بنویس چی هستن  و مال کجان.مثلا مینوشتم مهمانی اشپزخونه.قبل رفتن خونه جدید رو کامل تمیز کن .تو کابینتهاش روزنامه یا حالا هر چی پهن میکنی بزن که فردا تا کارگرا اسباب میارن .اونایی که نوشنی اشپزخونه .برات بزارن ورودی اشپزخونت و تو همون فاطله تو هی باز کن و زود بچین .اشپزخونه جمع بشه ۵۰ درصد راهو رفتی

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗
سریع کار میکنم عشقولی

ما معمولا از یه هفته قبل از روز اسباب کشی شروع میکنیم جمع کردن اونم اول از وسایلای اشپزخونه خورد خورد جمع میکنیم ک کارمون به اظطراب نکشه 

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
بستگی به سرعت عملت و میزان وسایلت داره.من اینقد اسباب کشی کردم حرفه ای شدم.صب زود اسباب میبردم .تا ش ...

چه خانم زرنگی 😍من استرس گرفتم فکر کنم ۴ شنبه باید اثاث ببریم

چه خانم زرنگی 😍من استرس گرفتم فکر کنم ۴ شنبه باید اثاث ببریم

لطف داری.تنبل ترین موجود زمین بودم.زیاد اسباب کشی داشتم قلقشو گرفتم دیگه.

برای جمع کردن من از وسایل اضافه اتاقا شروع میکردم.ظروف مهمانی بعدش .دم دستی و چند دست لباس شب قبل اسباب کشی.چون اشپزخونه  رو کامل بخای جمع کنی هی مثلا برای یه رنده کل کارتن رو باید زیر و رو کنی .روانیت میکنه.

خدا جونم واسه داده و ندادت شکر😍نینی سایتی ها میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات از ته دل بفرستید برام.اگه فرستادید بگید منم به نیت شما ۲ تا بفرستم🤗🤗