2777
2789
عنوان

تمیزگی خونه

312 بازدید | 32 پست

تو خونه از صبح که بیدار میشید چه کارایی میکنید که خونتون برق بیفته 

از کدوم کار خونه متنفرید و از کدوم خوشتون میاد  

بیاید تجربیاتمون رو به هم بگیم😍

من از تمیز کردن گاز متنفرم

ولی از جاروبرقی زدن خوشم میاد

مال من برق نميزنه كلان آدم يهويي هستم يكي بگه ميخوام بيام من و شوهرم در حد خونه تكوني تميز ميكنيم ولي در ساير موارد كار نميكنم زياد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه کار خونه متنفرمممممم

اما همیشه خونم تمیزه

فقطط عاششق اشپزیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اتفاق من از جاروبرقی متنفرم ولی گازم همیشه برق میزنه همه جاش😁

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light
منم همینطور وقتی مهمون میخواد بیاد از صبحش در حال کارم🙂

منم

اگه خونم تمیز هم باشه حتما باید دستشویی رو بشور جارو و طی بکشم و گردگیری کنم

One day Im gonna fly away🧚                             👑 one day when heaven calls my name                  I lay down Iclose my eyes at night👁🌠                 🌜☀️🌟💫 I can see moon and light

من از هیچ کاری خوشم نمیاد😆

ولی هرروز جارو میزنم هر دو سه روزیم گاز و کابینت ویخچال رودسمال میکشم

هفته ایی 1بارم سرویسا رو ضدعفونی میکنم بازم دور وبرم شلوعه

میدونی تمیز هست ولی بهم میریزه همش اونم بخاطر گل پسریه ک همش درحال بدو بدو وبازی با اسباب بازیاشه

🌸🍃ڪــسے را ‎شریک قلبتــ کن که رد "خـ♥️ـدا را‎در چشمانشــ ببینــے ‎#یار_خداییَم_آرزوستــ ^.^
منم همینطور وقتی مهمون میخواد بیاد از صبحش در حال کارم🙂

قشنگ در حد خونه تكوني ميكشيم خودمون رو 😂😂😂

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
قشنگ در حد خونه تكوني ميكشيم خودمون رو 😂😂😂

اررررهههه

شبش مثل جنازم کاملا😐