2777
2789
عنوان

مامانها خواهش میکنم اگه تجربه دارید کمکم کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 53 پست
شیر خشک قبلا میدادم یبوست میشد الان میدم انگار نه انگار میترسم روده هاش عیب کرده باشن

نه عزیزم با یه شکم کار نکردن یا اسهال شدن روده های بچه مشکل دار نمیشه...فقط ارامشتو حفظ کن و خیلی حساس نباش ولی در عین حال پیگیری هم بکن که نینی تون زودتر خوب بشه😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم پی پی نمیکرد😑چقدر دکتر بردم ..آخرین بار که بردم پیش متخصص داشت معاینه میکرد شکمشو هی فشار میداد مچاله میکرد تو دست دکتره ترررررر همرو ریخت😐😂

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
این میشه ۱۲ بار  دوبارم دکتر بردم  فقط پدی لاکت دادن

نباید بیشتر از ۶ بار بشه گلم ببرش فوق تخصص کودکان یه شربتی هست میدن برا اسهال اسمشو یادم نیست دقیق ب سن بچه شما هم نمیشه تجویز ازاد کرد فقط ببرش دکتر خوب پدی لاکت ب این راحتی اسهالو بند نمیاره 

اشتباه کردم بچه ام گناه داره کسی براش پیش اومده ببینم کی رفع میشه؟

منم اینجوری شد پسرم ..پی پی نمیکرد .دارو های قوی داد دکتر بچم اسهال شد...با بیبی کر کم کم خوب شد

بیچاره بچم پاش سوخت انقدر اسهال شد  هی میبردم میشیتم پماد میزدم..حواست باشه پاش نسوزه اسهال زود میسوزونه

پسرم خوش اومدی به زندگی من و بابایی
استفاده نمیکنم الرژی داره 

خواهرزاده ی بیچارمم خیای وزن کم کرده.همشم اسهال یا سرما خورده

نمیددنم چرا بچه هااینجور شدن

یا کولیک یا رفلاکس یا آلرژی

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
منم اینجوری شد پسرم ..پی پی نمیکرد .دارو های قوی داد دکتر بچم اسهال شد...با بیبی کر کم کم خوب شد بی ...

اره خواهرزادمم تبخال زد از جلو تا پشت جاشون مونده هنوزم هی میسوزه

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
مطمعنی  دارو میدن؟  فردا ببرم فوق تخصص نوزادان

من هر وقت دخترم اسهال میشد میبردم بیمارستان فقط کیدی لاکت و پدی لاکت میدادن ولی میبردن فوق تخصص کودکان سرم و امپول و شربت میدادن سریع خوب میشد ب فرض هم همسن دارو رو بدن اول اینته خیالت راحت میشه داروش همینه بعدم اینته بچت ارزش اینو داره پیش بهترینا ببریتش.حتما ببر اعصاب خودتم راحت میشه میشه اینجوری علاوهدبر اب بدنش پشتش زخم میشه حتما حتما پماد ان ان بگیر بمال پشتش