2777
2789

پسر من 2سال و 3ماهشه خیلی به چشمم میاد از پوشک گرفتنش فرشامم تازه شستم میترسم نجس بشه دوباره

خیلی دیر شده بنظرتون؟یا صبر کنم بعد عید بگیرم؟

ن عید نگیر. یا الان بگیر یا بعد عید. چون عید مهمونی میری و مهمون میاد. سخته هی باس مواظب جیش و پی پیش باشی.

فرشتو ی مدت جمع کن ک قبل عید از پوشک بگیرش

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو سال و هفت ماهگیش . انقدر باهاش مذاکره کرده بودم که ظرف ۴ روز راه افتاد . حسابی عاقل شده بود برا گفتن جیش و کنترل جیش اماده بود .

فقط هم یکبار روی مبل از دستش در رفت . دیگه تکرار نشد . یه چند بارم در حد چند قطره تو شلوارش ریخت

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

تمام روانشناسای کودک نظرشون اینه که قبل از ۲ سال و نیم اصلا نباید اقدام به پوشک گیری بچه کرد چون استرس میشه و ممکنه دچار بی اختیاری یا شب ادراری بشه

بهترین زمان قبل از ۳ سالگیه

صبر کن بعد از عید تلاش کن اگر همکاری نکرد بازم بهش زمان بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من دخترم دوهفته پیش دوسالش تموم شد از بعد تولدش باز گذاشتمش الان بعصی وقتا میگه ولی بعضی وقتا متاسفانه رو فرش جیش میکنه.تا عید کامل بهش یاد میدم که فرشامم موقع عید بشورم

هرچه دلم خواست نه آن میشود     هرچه خداخواست همان میشود