2777
2789
عنوان

خانوما بچه از دستم رفت توروخدا بیاین راهکارهایی.مهارنشده بهtv

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 35 پست
راستش تاقبل بارداری مجددا همش باهم بازی میکردیم عالی بود.ولی الان بخاطر شرایطم ازخودم دورش میکنم همی ...

تا ميتوني 

ببوسش بغلش كن 

ازش تعريف كن 

وگرنه جز پشيموني نميمون

بچع فقط عشق و توجه و محبت ميخواد و به  رفتار بدشم فقط بي محلي كردن 

وگرنه ...

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عالیه مشکل همینجاست نمیذاره خاموش بمونه

منم هر دو تا دخترام اول گريه ميكردن 

ولي عادت كردن 

ميگفتم وقت تموم شد 

بيشتر اقلب دكتور گفته چشم و سرت درد ميگير 

تا فردا بازم روشن ميكنم

بعدم خاموش 

چند روز يكم گريه ميكن ،بعدم عادت 

بهس بگو بريم توپ بازي .....

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
تا ميتوني  ببوسش بغلش كن  ازش تعريف كن  وگرنه جز پشيموني نميمون بچع فقط عشق و توج ...

همین کارارو میکنم ولی متاسفانه قابل پیش بینی نی.یهو لگد میزنه تو شکمم میترسم.میخوام از فردا با کاردستی سرگرمش کنم

وای پسرمنم همینجوره. منم بعدبارداری دومم خیلی پسرم اذیت شدالانم که بچه کوچیک دارم نمیتونم بهش برسم همش یاپایه تی وی یا باگوشی بازی میکنه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
همین کارارو میکنم ولی متاسفانه قابل پیش بینی نی.یهو لگد میزنه تو شکمم میترسم.میخوام از فردا با کاردس ...

بهش نگو نی نی توشکمته .من پسرم سه سالش بود اصلابهش نگفتم نی نی دارم تادنیااومد وگرنه میزدتوشکمم

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
منم هر دو تا دخترام اول گريه ميكردن  ولي عادت كردن  ميگفتم وقت تموم شد  بيشتر اقلب ...

پیشنهادت عالیه دوستم ولی متاسفانه ی جورایی استراحت مطلقم نمیتونم بازی فیزیکی

راستش تاقبل بارداری مجددا همش باهم بازی میکردیم عالی بود.ولی الان بخاطر شرایطم ازخودم دورش میکنم همی ...

این دوری شکست عاطفی هست برای بچه و خیلی تاثیرات بدی داره 

برای لگد زدن ناگهانیش راهکار پیدا کن ولی بچه رو از خودت دور نکن 

پیشنهادت عالیه دوستم ولی متاسفانه ی جورایی استراحت مطلقم نمیتونم بازی فیزیکی

من پارسال این کار رو میکردم 

کتاب خوانی 

قصه گویی از طرف خودم 

نقاشی 

و.، 

خیلی کارها میشه انجام داد 

تازه شما یک مرحله سخت هم داری 

اومدن فرزند جدید چالش جدید 

خیلی باید هوای اولی رو داشته باشی 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
این دوری شکست عاطفی هست برای بچه و خیلی تاثیرات بدی داره  برای لگد زدن ناگهانیش راهکار پیدا کن ...

حتما دوستم با این شرایطم فکرمیکنم کاردستی بهترین گزینه هستش