2777
2789
عنوان

خانمای وارد به پخت کیک شیفون...

453 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ببخشید کیک روواسه فردا لازم دارم یجاخوندم که کیک شیفون بایداز یه شب قبل پخته شه، درسته؟ 

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای خامه کشی کنی بله  شب قبل درست کن بزار داخل یخچال برای روز بعد خامه کشی بکنی

خیلی ممنون عزیزم جواب دادی.. الهی که خیرببینی... 😚

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
اگه میخوای خامه کشی کنی بله  شب قبل درست کن بزار داخل یخچال برای روز بعد خامه کشی بکنی

ببخشید روش نایلون یاچیزی بایدکشیده بشه واسه گذاشتن تویخچال؟ 

ببین من هر دو رو درست کردم.یعنی امروز کیکو پختم وقتی سرد شد از تو قالب دراوردم پلاستیک کشیدم روش گذاشتم رو کابینت.فردا خامه کشی کردم.ولی بیشتر موقعها کیکو مثلا صبح میپزم دو سه ساعت بعد خامه کشیه اولیه رو میکنم میزارم یخچال شب یا فردا یه دور دیگه خامه میکشم و تزیین میکنم.اگه بخوام ژله بریلو بریزم روش همون روزی میریزم که میخوام کیکیو بخوریم مثلا صبح یا ظهر برای شب.ولی خامه کشی کردی چند ساعت بزار یخچال خامه قشنگ بره خورد کیک

ببین من هر دو رو درست کردم.یعنی امروز کیکو پختم وقتی سرد شد از تو قالب دراوردم پلاستیک کشیدم روش گذا ...

ممنون عزیزم.. لطف کردی... زندگیتون شیرین