2777
2789
عنوان

از خیانت برادر شوهرم با خبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 35 پست
میگم ک هرگز معرف ازدواج نباشین دردسر میشه  اینا رو ول کن .جواب خانواده دایتو چی میخای بدی 🙁🙁 ...

همین دیگه مطمئن اگه خدای ناکرده کار به جای باریک برسه از من دلخور میشن ،چون من تایید کر م،آخه به ظرم پسر خوبی بود

البته خیلی زرنگه ،خیلی خیلی به زنش و بچش احترام میزاره ،طوری که من می گفتم حتما شوهرم دروغ می گه ،باورم نمی شد ،اما الان مطمئنم

با توکل به خدا زندگیم ومیسازم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار دخالت خیر کردی نتیجه این شد دختر داییت خودشو بگیره  فکر کن دخالت شر کنی چه شود لطفا حوا ...

نه من اصلا دخالت نمی کنم 

میگم شاید شوهرم بتونه کاری کنه 

من اصلا به خودم اجازه همچین کاری نمیدم 

به قول شما همون واسطه شدن هم برام شر شد چه برسه به این

من باشم نمي گم. ولي ديگه رفت و آمدم نمي كنم. جاي شوهرتون بودم به برادرم مي گفتم ببخشيد ولي من زن و ب ...

دقیقا شوهرم به من همین و میگه ،می گه دوست ندارم حتی جواب سلامش و بدم

به نظرم تنها کاری که از دستم بر میاد همون دعا کردنه

چون خانوادش که زیر بار خیانت پسرشون نمی رن 

به زنش هم نمی شه گفت 

چطوریه که زنش نمیفهمه

چون بی نهایت به زنش احترام میزاره ،حداقل تو جمع که اینطوریه

اینقدر با احترام و مهربانانه رفتار می کنه ،هر کس بفهمه یا باور نمی کنه ،یا تقصیر رو میندازه گردن جاریم