وای چقد خودکشی زیاد شده دیشب با شوهرم داشتیم برمیگشتیم خونه دیدیم نزدیک یه پل پر رفت و آمد شلوغه و آتشنشانی اومده و تشک پهن کردن ، نگاه کردم دیدم بالای پل یه پسر جوان میخواد خودشو بندازه پایین ، چقد دلخراش بود و بدنم لرزید به شوهرم گفتم حرکت کن ترافیک ایجاد نشه شاید آمبولانس بخواد بیاد...
خب الان تو سايت تاپيك بزنن خودكشي كم ميشه؟؟؟شما روانشناسي ؟؟؟ يا تو اداره آمار كار ميكني يا مددكاري؟ ...
شما چرا اینقدر عصبی هستین. مثلا شما که گفتین قبل هم زیاد بوده ولی وسایل ارتباط کم بوده از روی آماری چیزی اینو میگین یا همینطوری؟در ضمن افراد متشنجی مثل شما باعث جو منفی می شن. الان من بخاطر توپیدن و طرز حرف زدنت باید برم خودمو دار بزنم.😆 ی خورده آرامتر باشید عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نياز نيست با تاپيك زدن استرس ايجاد كنن نه كه بياييم جامعه ارماني تصور كنيم بگيم اصلا نيست اما ...
تاثیر تاپیک من رو شما با تاثیر فشار های مختلف جامعه مقایسه کنی متوجه میشی ،، والا اینقدر تو تلویزیون میگن همه چی خوبه همه چی ارزونه همه شادن به نظرتون تو واقعیت زندگی مردم تاثیر مثبت داشته؟؟